3 gyerekkel milyen az életetek?
Figyelt kérdés
mindig is kettőt terveztem, de a párommal úgy döntöttünk, hogy az új CSOK miatt bevállalunk egy harmadikat is majd. eddig egy babánk van. mennyivel van nehezebb dolgotok, mint amíg még csak kettő volt ?2015. dec. 30. 15:51
1/5 anonim válasza:
Hát nemsokkal, az egy és két gyerek között volt különbség, de amikor már kettő volt és 3ik jött már nem annyi. Nyilván több a munka, több időt igényel a 3 gyerek,mingikkel külön iőt is tölteni stb... Viszont csak a csok miatt nm vállalnék még gy babát,nekem ez édeskevés ok arra,hogy miért szeretné mégegy babát.
2/5 anonim válasza:
Sztem 1,vagy 2 gyerek mindegy. A harmadikkal érezhetően többen lettünk. :D Sztem számít, hogy mekkora a korkülönbség köztük! Minél több, annál jobb. Nekem. Nekem nehezebb most a 2 picivel (18hó különbség van most), mint amikor kettő volt nagyobb korkülönbséggel. Na, ez remélem, érthető?! :D
3/5 anonim válasza:
hát az első kettő között volt különbség ...
de a harmadik már nem oszt nem szoroz :-)
lényegesen nem változott semmi sem ... beszokott a nagyok életébe a legkisebb
akkora már rutinos az anyuka szal fél kézzel csinálja azt amit az elsőnél még 3al :-DDD
4/5 anonim válasza:
Egyetértek,egyről a kettőre durva volt nagyon,harmadik már "besimult" :) Ráadásul 2 fiú után egy kislány jött, dupla öröm. De CSOk miatt :/ na.
5/5 anonim válasza:
Ha csakis a pénz, illetve a CSOK miatt akarjátok a harmadik babát akkor szerintem inkább ne vállaljátok. Menjetek ki külföldre, sokkal több a lehetőség/támogatás akár két babára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!