Akik 1 éves gyerekkel mentek külön a párjuktó/férjüktöl, hogy csinálták? Hogy bírják?
Sajnalom!
Hol elsz?
Nekem 6 honapos a babam, en is kulon koltozni keszulok sajnos. Szerencsere nalunk nem agressziv.
Nem tudom abban az országban hogy működik, de Magyarországon csakúgy nem koltozhetsz el a közös gyerekkel a masik szulo akarata ellenére. Itt pl azonnal rendőrségi feljelentést kellene tenned és ideiglenes gyermekelhelyezest kérni.
Milyen állampolgárságú a gyerek, hol éltek, mi a törvény ott - ezek ismerete nélkül nem lehet válaszolni. Magyarországon mondanám hogy irány a rendőrség, bíróság, gyermekelhelyezesI per, tartásdíj, bölcsi, munka és még van oldva.
Uhh nagyon sajnálom!
Hol éltek? Szüleidhez haza tudsz jönni?
Sajnos apum ivott, sokat veszekedtek, ő velünk nem agresszívoskodott annyit mint anyuval, de elvált 16 év után(bátyjám akkor 15, nővérem 14 én 6, húgom 4 éves volt). Szerintemaki ennyire nem tudja kezelni az érzelmeit az nem fogja tudni később se sokkal jobban és nagyon káros a gyerekre (mindannyian megsínylettük mi is).
Jézusom, nagyon sajnálom, ami veletek történik.
Egy percig nem maradnék a közelében, azonnal elkezdenék utánanézni, mik a lehetőségeim.
Ez tényleg csak rosszabb lesz, minél előbb lépned kell, a kislányod érdekében (is).
Hol éltek? Van kint barát, ismerős, akitől segitséget kérhetsz?
Magyarországon él rokonod, valakid, akihez haza tudsz jönni, esetleg a hazajutásban is segitene?
Nem tudom hogy álltok anyagilag, meddig nyújtózkodhatsz.
Már a gyerekvállaláskor is ilyen volt a párod?
Hát akkor, ha egy mód van rá, gyere haza Magyarországra a szüleidhez, az a biztos. Főleg most,hogy jönnek az ünnepek, nyugalomra lenne szükségetek, és elhiszem, hogy rossz beszélni róla, meg szégyenled, de nincs más megoldás, ha ennyire agressziv italozáskor, meg bekattan, cseszeget, akkor jönnötök kell haza.
Úgy gondolom, hogy itthon lesz időd gondolkozni, hogyan tovább, mi lesz a házzal stb.
Gondolom nem is lehet a pároddal beszélni sem erről...bár nincs is értelme...
Elso vagyok. En is kulfoldon lakom, azert ez a hazajovetel nem olyan egyszeru.
En pl nem tudnek hazakoltozni, mert a parom kulfoldi, esertelemszeruen nem vihetem el innen a gyereket.
A hatarnal pedig vagy mindket szulonek ott kell lennie, vagy az egyiktol meghatalmazas, hogy megengedi, es tudja, hogy viszik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!