Őszintén, van aki egy gyerekkel fogta meg a párját? Hogy alakult az életetek?
Sajnos én is azt kell mondjam,hogy ismerek ilyen parókát de ....nem lett jó a vége
.
Nálunk a sógoromat így "lasszózták be". A nő már a 3. héten mondatta az előző házasságából származó gyerekkel, hogy "apa". Fél év alatt kész terv volt. Esküvő kell, gyerek kell, ház kell. Meg is csinálták. Mi 9 éve voltunk együtt, terveztük is a babát, de mivel a sógor kivonta magát az anyós ellátási kötelezettsége alól, így az is ránk maradt, el is toltuk miatta a gyerekvállalást. Mikor mondtam a nőnek, hogy áthúzták a terveinket és jó lenne, ha ők is beszállnának az anyós ellátásának költségeibe, csak ennyit mondott: "Bocs de ezt most nem tudjuk bevállalni. A gyerek meg a ház mellett nem fér bele". Közöltem vele, hogy nekem is vannak terveim és miatta kell lemondanom róluk egy időre. Le se sz*rta. Na mind1. A lényeg, hogy a sógor nagyon befolyásolható és a nő hordja a nadrágot, ìgy nekik 2 éven belül lett esküvő, ház, gyerek. Mindent kiharcolt magának. Azóta is együtt vannak. Bár folyton vitáznak, de még bírják.
Mindettől függtlenül akit egy gyerekkel meg lehet fogni, az szerintem könnyen irányítható. A nő meg.... inkább nem véleményezem.
"És akit gyorsan eljegyeztek/elvettek, miután kiderült, hogy besikerült a gyerek, azok is szétmennek később?"
Attól, hogy tiszeséges a férfi előbb utobb besokalhat.
Valahol csak az ilyen férfiakat lehet átverni, így igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!