Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén, van aki egy gyerekke...

Őszintén, van aki egy gyerekkel fogta meg a párját? Hogy alakult az életetek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 08:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
válással
2014. márc. 20. 08:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Ismerek több ilyen esetet (kb 5-8 nőt) ahol emiatt esett teherbe a nö. Egyik pár sem maradt együtt de van amelyik rendesen eleget tesz az apai kötelezettségeinek, de olyan nincs aki a párjával maradt volna. Vagyis egy család de ott becsuszot a baba (már 20 éves) véletelenül és ugymond együtt maradtak de a férinak olyan a munkája hogy egész évben 3-4 hétre elutazik és pár napot van csak itthon aztáén ujra megy, Tehát ök sem élnek együtt a szó szoros értelemben.
2014. márc. 20. 09:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Ismerettségi körömben több ilyen nő is van, hol előbb hol utóbb de minden esetben szétmentek a párok!
2014. márc. 20. 09:21
 4/14 Otiszka76 válasza:

Sajnos én is azt kell mondjam,hogy ismerek ilyen parókát de ....nem lett jó a vége

.

2014. márc. 20. 09:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Én 2 ilyet ismerek, egyiknél azóta is együtt vannak, született második gyerek is, másiknál elváltak és nagyon elmérgesedett a viszony, de szerintem többször lesz rossz vége ennek mint jó.
2014. márc. 20. 09:45
 6/14 A kérdező kommentje:
És akit gyorsan eljegyeztek/elvettek, miután kiderült, hogy besikerült a gyerek, azok is szétmennek később?
2014. márc. 20. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
soke setben sajnos abban az esetbne is ugy van, de persze nme mindenkinél. Egy gyerek egy stabil jó kapcsolatban is tud gonsdot okozni akkor is ha tervezett volt és midnkét szülő éoppugy akarta. Épp ezért van ennyi válás...
2014. márc. 20. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk a sógoromat így "lasszózták be". A nő már a 3. héten mondatta az előző házasságából származó gyerekkel, hogy "apa". Fél év alatt kész terv volt. Esküvő kell, gyerek kell, ház kell. Meg is csinálták. Mi 9 éve voltunk együtt, terveztük is a babát, de mivel a sógor kivonta magát az anyós ellátási kötelezettsége alól, így az is ránk maradt, el is toltuk miatta a gyerekvállalást. Mikor mondtam a nőnek, hogy áthúzták a terveinket és jó lenne, ha ők is beszállnának az anyós ellátásának költségeibe, csak ennyit mondott: "Bocs de ezt most nem tudjuk bevállalni. A gyerek meg a ház mellett nem fér bele". Közöltem vele, hogy nekem is vannak terveim és miatta kell lemondanom róluk egy időre. Le se sz*rta. Na mind1. A lényeg, hogy a sógor nagyon befolyásolható és a nő hordja a nadrágot, ìgy nekik 2 éven belül lett esküvő, ház, gyerek. Mindent kiharcolt magának. Azóta is együtt vannak. Bár folyton vitáznak, de még bírják.

Mindettől függtlenül akit egy gyerekkel meg lehet fogni, az szerintem könnyen irányítható. A nő meg.... inkább nem véleményezem.

2014. márc. 20. 10:13
 9/14 anonim ***** válasza:

"És akit gyorsan eljegyeztek/elvettek, miután kiderült, hogy besikerült a gyerek, azok is szétmennek később?"

Attól, hogy tiszeséges a férfi előbb utobb besokalhat.

Valahol csak az ilyen férfiakat lehet átverni, így igen.

2014. márc. 20. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit megbántani. De ahol nincs szerelem, ott semmit nem érnek a papírok. Nem tartom példás dolognak azt, hogy valaki gyereket szül egy bizonytalan kapcsolatba, főleg a párja "megtartása" céljából. Akit ilyen módon kell megfogni, az nincs is ott igazán. Egy ilyen házasságnak mi értelme? Ha menni akar, menni fog. Ha nem most, picivel később. A gyereknek sem épp a legjobb elvált szülők között ingázni, vagy rosszabb esetben, majdnemhogy apa nélkül.
2014. márc. 20. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!