Milyen az élet két gyerekkel? A nagyobb kisovis. Hogyan telik a napotok, van segítségetek?
A nagy középsős, a pici 7 hónapos.
Reggel a férjem elviszi a nagyot oviba, én figyelek a picire, mert mindenhol fel akar állani, esik kel, mászik, mindent leszed lehúz...míg alszik addig főzök, majd ha felkelt megint kezdődik a felügyelet:)
Délben megyünk a nagyért oviba, majd haza, itthon ebéd, elatatom a kicsit, a nagy mesét néz, majd elindulunk játszótérre boltba. Megjön a férjem, együtt vagyunk a gyerekekkel, majd vacsi,fürdetés, altatás. 9-re alszanak a gyerekek, akkor leülünk a férjemmel tv-zni, beszélgetni.
Nagyik vidéke laknak 200-km-re, csak én vagyok meg a férjem a gyerekekkel.
Igazából jól elvagyunk, szeretek itthon lenni a gyerekekkel, elboldogulok, nincs is szükségem segítségre.
Szia, két fiam van, a nagyobbik 3 és fél éves, kiscsoportos az óvdában. A kissebbik 10 hónapos.
Reggel 7 körül ébredünk, a nagyot viszem az oviba, utána a kicsivel megyünk boltba, ha kell vásárolni, általában kétnaponta főzök, délelőtt takarítás, amíg a kicsi alszik, délben megyünk vissza az oviba, aztán délután elaltatom őket, ha szerencsém van egyszerre alszanak, én kicsit szusszanok, netezek, aztán délután játék, fürdetés, este 8-9 között alszanak el. Nekem sokat nincs otthon a férjem, de így is elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!