Miért mondják azt egyes anyukák, hogy kisbaba mellett fürödni, enni sincs idejük? Az oké, hogy elfoglaltak, de ez csak igénytelenség.
Mint pl ez a válaszoló itt gyiken: Emlékszem, hogy az első gyerekkel voltam otthon, kb. két hetes volt, 4-kor jött haza a férjem én meg zokogva fogadtam hálóingben, mosdatlanul, hogy még nem ettem rendesen csak belerágtam a kajába, mert a gyerek folyton üvöltött ha nem ringattam a popóját.
Na és ha az a gyerek sír addig az öt percig míg eszel valamit? Ez iszonyat nagy túlzás, az igénytelenség netovábbja.
Kíváncsi lennék miért volt szükséges egy ilyen kérdés.
Kisebbrendűség érzés, vagy milyen lelki problémája lehet a kérdezőnek, hogy kérdésbe bújtatva szükségét érezte vadidegen emberek megbélyegzését, igénytelennek titulálva őket. Esetleg magát szeretné többnek érezni, hogy ő bizony nem ilyen és a válaszolóktól is azt várja, hogy megerősítsék ebben, hogy ő mennyiben jobb azoktól az igénytelenektől? Véleményem szerint mindössze a kérdező minősítette magát.
Nekem az összes ilyen ismerősömnek van ideje folyton a telefont nyomkodni, tabletezni, facebookra rágyógyulni. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen.
Minden gyerek alszik, ki mire használja. Nekem az a legmegdöbbentőbb, aki mellé fekszik ÉS nyomja a telefont. Ha már mellé fekszik, legalább aludna ő is, hogy kipihentebb legyen. De nem, nem. Inkább panaszkodik, hogy neki aludni sincs ideje meg másra se. Közben meg van, csak elpocsékolja. Mert mi lenne, ha nem osztaná meg az épp aktuális hamisítvány táska nyereményjátékot, meg nem like-olna és kommentelne egy nap legalább 90 darab képet/bejegyzést és a napi szinten feltöltött saját képeinél meg nem írná öt percen belül a "szépek vagytok" kommentre, hogy "köszönöm szépen"? Hát összedőlne a világ.
Én még azon röhögtem jót, mikor le lettem szólva, hogy nem törődök a gyerekkel, mindezt azért, mert nem voltam igénytelen, meg nem volt nálunk kupleráj. Ja persze. Annyi volt a titok, hogy mikor a gyerek aludt, akkor örültem, hogy csinálok valamit, nem interneteztem, meg én nem is csináltam azt hogy két-három órán át tologatom az alvó gyereket.
Én hetekig internetet nem láttam, nem pedig sampont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!