Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják azt egyes...

Miért mondják azt egyes anyukák, hogy kisbaba mellett fürödni, enni sincs idejük? Az oké, hogy elfoglaltak, de ez csak igénytelenség.

Figyelt kérdés

Mint pl ez a válaszoló itt gyiken: Emlékszem, hogy az első gyerekkel voltam otthon, kb. két hetes volt, 4-kor jött haza a férjem én meg zokogva fogadtam hálóingben, mosdatlanul, hogy még nem ettem rendesen csak belerágtam a kajába, mert a gyerek folyton üvöltött ha nem ringattam a popóját.

Na és ha az a gyerek sír addig az öt percig míg eszel valamit? Ez iszonyat nagy túlzás, az igénytelenség netovábbja.

2015. dec. 26. 22:46
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Persze hogy nehéz nekik, minden anyának az volt, szerintem ez nem rosszindulat. Én a folytonos nyavalygást nem értem, meg hogy úgy érzik beleszakadnak ezekbe a feladatokba, nem tudom valakinek hogy van ilyen gyenge teherbírása, a lelkiekről meg már ne is beszéljünk.
2015. dec. 28. 16:34
 22/43 anonim ***** válasza:
21%

Mondom én, hogy szuperszónikus vagy! :)

Nem tudom, hogy feltűnt e, hogy senki sem egyforma?!

Örülj neki, hogy neked nagy a teherbírásod, nem véletlenül szültél 4 gyermeket!

🏆

2015. dec. 28. 19:08
 23/43 anonim ***** válasza:
50%

A kislànyom most 8hós. 3hónapos koràig minden este 6-10ig ordított,ha nem ringattam.

Aztàn 4hónaposan màszni,7hónaposan jàrni kezdett,folyton a nyomàban kell lenni.

Mostmàr eljàtszik egyedül, vagy a bàtyjàval,de az első 3hónapban megàllàs nélkül velünk akart lenni. Apja ha épp éjszakàs volt,akkor nem jutottam el fürdeni,mert mire elaludt,màr én is kikészültem. Enni a kezemben vele ettem.

Nekem fontosabb volt az,hogy ő boldog legyen,és ne visitson percekig mig én csinibe vàgom magam.

Hàlisten a pàromnak is.

2015. dec. 28. 21:13
 24/43 anonim ***** válasza:
55%
Jól nézel ki, 3- 4 gyerek mellett is randiztok a férjeddel... sorolhatnám. Csak útközben elkopott a megértés, empátia, és egyéb felesleges sallangok mások iránt, mi? Gyomorforgató stílus, tökéletes külső és túl sok önbizalom a nagy semmire. Ennyi jött át eddig belőled.
2015. dec. 28. 21:22
 25/43 anonim ***** válasza:
29%
Nekem is az jött le hogy önbizalom az van bőven! De fogadjunk hogy csak itt beszéled ki az ismerősödet aki panaszkodik neked?! Miért nem mondod inkább neki hogy miért rinyál neked? Hiszen neked van 4 gyereked. Jahh hogy az már nem menő, nem az erősséged? Itt kérsz támogatást, megerősítést, azt vártad hogy mindenki támogat téged hogy szuperanya vagy és hogy akinek nem jut ideje magára az igénytelen? Igénytelen???? Mond el neki mi a véleményed róla, remélem jól szájon csapkod érte! Veregesd meg a vállad hogy te meg mrs tökéletes vagy!
2015. dec. 29. 04:40
 26/43 anonim ***** válasza:
54%

Most komolyan mit vársz?

"- Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legf.ább csaj a vidéken?

- Te vagy drága, te vagy, nem vitás, csak épp IQ-ból és EQ-ból nem jutott elég már."

Középvezető, mi? Sajnálom a beosztottjaidat. Az intelligencia szikrája sincs meg benned, s az empátiát hírből sem ismered. Nem lehet könnyű melletted.

2015. dec. 29. 09:34
 27/43 anonim ***** válasza:
32%
2015. dec. 30. 17:13
 28/43 anonim ***** válasza:
46%

Mi a franc tortenik egy gyerekkel ha mondjuk ordit 10 percet egyfolytaban??? belepusztul,raomlik a teto?

Komolyan az eszem megall. En anno beraktam a gyereket a kisagyba/jarokaba es elmentem furdeni vagy WC re. ma meg a gondos osanyak hordjak szarni magukkal a gyereket . Tulajdonkeppen meg is erdemlik hogy egy pillanat nyugtuk ne legyen akik igy elnek. egy negyed vagy feloras sirasba egy gyerek se hal bele, ezt csak idiota es ostoba nok gondoljak, es szeretik rafogni a gyerekre hogy koszosak mosdatlanok , szalad a haz a ferj vegkeppen el van felejtve. aztan nekiallnak frocsogni azokra akik nem futkoznak delutanig koszos leokadott haloingben mosatlan budos fogazattal, mert irigyek rajuk. En nem mondom hogy az anyuka legyen olyan mint egy divatholgy, de ne mar mosdatlan valaggal budos szajjal lebofogott okadasszagu rongyban toltse a napjat mert "nekem gyerekem van". aztan csodalkoznak ha apuka egyre kesobb jar haza, esetleg egy ido utan haza se megy.

2016. jan. 2. 11:46
 29/43 A kérdező kommentje:
Utolsó: végre valaki, teljesen egyetértek!
2016. jan. 2. 16:19
 30/43 anonim ***** válasza:
50%
Tudod kerdezo en azt gondolom hogy nagyanyaink akik felnveltek 10 gyereket is nemelyik, sose jartak magukra kotozott gyerekekkel delutanig haloingben. feloltoztek mar hajnalban es ellattak a haztartast a gyerekeket a ferj ha videket nezzuk hazajott a foldekrol vagy a varosban a munkabol nagyon rossz neven vette volna ha nincs az asztalon az etel. es volt mosott ruha nem bukott orra a familia allandoan a szetszort holmikban. sok mai no azt hiszi ha gyereke van akkor az minden kotelezettsege alol felmenti. mellesleg en szemely szerint nagyon rosszul ereztem volna magam napokig mosdas fesulkodes , fogmosas nelkul, tehat ez szerintem is a szemely igenyeit mutatja. Ja es a WC meg maganugy nem kivanom megosztani se a macskammal se a gyerekkel.
2016. jan. 4. 04:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!