Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzitek vagy veszitek a...

Főzitek vagy veszitek a babakaját?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 10:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Is-is.

Ne szokja meg a kész babakaját,de ha gyorsan kell menni valahova,vagy úton vagyunk,azért egye meg.

Inkább gyümölcsöket szoktam venni.Ilyenkor pl:szilva,barack,vilmoskörte-birsalmával,stb.

2010. márc. 24. 10:05
 2/20 anonim ***** válasza:

főzök, de van itthon vésztartalék, vagy ha lusta vagyok, ill kifogyott az alapanyag

meg persze, ha elmegyünk valahova

2010. márc. 24. 10:06
 3/20 A kérdező kommentje:
köszi!És melyik jön ki egy hónapban olcsóbban?ketten vagyunk a 7 hós kislányommal és 57e ftból kell mindent kigazdálkodnom:(
2010. márc. 24. 10:07
 4/20 anonim ***** válasza:
Főzöm is, veszem is. Többnyire itthon vagyunk, tehát van időm főzni neki, meg hát őszintén szólva sokkal ízletesebbenek érzem a házit. Nem fűszerezgetem, félreértés ne essék, de valahogy mégis más az íze, mint az üveges babakajáknak. Nem beszélve arról, hogy friss. De mindig van itthon pár üveggel, hogy legyen szükség esetére, ha pl. elmegyünk rokonlátogatóba, hogy ott ne kelljen pacsmagolni.
2010. márc. 24. 10:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
10:08 vagyok, sokkal olcsóbb otthon főzni! Pl. egy szem krupli, egy-két sárgarépa, esetleg kis csirkemell: ez a mennyiség összefőzve, pürésítve két adag kaját kitesz, és azért nem kerül 500-600 ftba, mint 2 üveg bébiétel....
2010. márc. 24. 10:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Plussz spórolási ötlet: kukoricadara hígabb tápszerrel megfőzve szuper tejbegríz, filléres, és nagyon jól helyettesítheti a bolti tejpépeket.
2010. márc. 24. 10:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokfélét megeszik, szerintem olcsóbban kijössz, ha főzöd, és ahogy egyre jobb az idő egyre olcsóbbak lesznek a zöldségek, gyümölcsök. Én pl só, fűszerek nélkül csinálom a zöldséglevest, teszek bele pár kocka csirkemellet is, amit direkt kisebb adagokban fagyasztok le, aztán ha megfőtt, kiveszek belőle zöldségeket meg húst a kisfiamnak, és utána fűszerezem magunknak. De persze én is szoktam adni üvegeset ha lusta vagyok, vagy nincs ötletem.
2010. márc. 24. 10:20
 8/20 A kérdező kommentje:
Kérek szépen még tippeket a kajcsikról!Teljesen tanácstalan vagyok.Most válunk a férjemmel és hát mindent előröl kell kezdenem.Eddig megtehettem h bolti kaját vettem,de most be kell húzni a féket!
2010. márc. 24. 10:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Natúr gesztenyepüré, 4 adag kajára elég, kb. 300 ft. Almával, meggyel pürésítem, laktató és finom is, és még főzni sem kell.
2010. márc. 24. 10:26
 10/20 anonim ***** válasza:
32%

Szia

Próbáltam főzni, de vagy az volt a baj,h nem ette meg, vagy pedig az hogy a hozzávalókat nem tudtam tárolni, naponta pedig nem volt alkalmam menni és beszerezni. Így letettem róla. Most 10,5 hós a kislányom, sokmindent eszik már, néha azt is amit mi eszünk, így már más a főzés. De többnyire csak üveges bébiételt adtam neki,amikro még csak olyat evett.

2010. márc. 24. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!