Akik csak üveges babakaját adnak a babájuknak hol veszitek? Lehet valahol kedvezményesen venni nagyobb tételben?
Én Kecskeméti bébiételt adtam a fiamnak, az mindig valahol akciós :) DM, Rossmann, Auchan, Tesco.
Nagy tételben én nem vettem, mert a fiam ízlése gyakran változott, így inkább több félét vettem (és ezért nem is szólhattak a boltban, mikor 4-5 karton bébiételt pakoltam ki, mert mindegyik más -más ízű volt)
Az én kislányom szinte csak üveges ételt eszik, az Univert is szereti, és a HIpp-et is, a DM -ben szokott akció lenni.
Most aug. 31.-ig, ha van DM kártyád, a 150 pontos füzetben 25 %os a kedvezmény (bármennyi üvegre)
Ne foglalkozz mit írnak!
Az üveges kaják bevizsgáltak és szerintem jók! :-)
Szia! Megkérdezhetem,hogy mennyi idős a babád? És meddig szeretnél bébiételt adni neki? Az enyém 14 hónapos,és ebédre csak azt szokott kapni. Az elején hiába próbálkoztam,nem kellett neki a házi koszt. És így sokkal több időnk van játszani,játszóterezni...
Mi főleg a Tescoban szoktuk venni (Univert),amikor akciós,feltöltjük a készletet.
Szia!
8 hónapos lesz a kisfiam és addig szeretnék neki ilyet adni amíg azt nem eheti amit mi.Én is próbálkoztam a főzéssel neki sem kellett se a nagymamáé se az enyém.Nem is baj én megbízom ezekben a babakajákban és a kisfiam is szereti a fözöcskére szánt időt pedig tudjuk hasznosabban is tölteni.Nem érdekel ki mit mond mindenki maga dönti el, hogy csinálja és kipróbáltam a főzést és a mai világban az a luxus nem bemenni a dm-be és megvenni az üvegeset.Aki nem hiszi álljon neki főzni és számolja ki mennyiből hozta ki azt a 15 kanál kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!