Akik főznek a babájuknak, hol vásároljátok meg az alapanyagokat?
Tescoban soha nem veszek húst!! Egyszer próbálkoztam, de vissza is vittem.
A Sparral szerintem semmi gond. Inkább ott vásárolnék.
Illetve zöldéget vehetsz fagyasztottat is, ha nem mersz frisset. Jópár márka között válogathatsz.
Persze...mindenki krőzus és tökéletes "Rubint Réka" klón...
Itt normális emberek vannak, akik a normális boltokban, az átlagos alapanyagokkal operálnak. Szerintem...
Gyümölcs-zöldség: a legelején biobolt, aztán elsősorban piac, másodsorban groby és tesco.
Hús: nagyszülőktől, ismerős/magán hentesek - ha mondod, hogy kisbabának lesz, akkor nekem pl odafigyelnek. Mondják, ha inkább holnap menjek vagy kihoznak frisset is a hűtőből. Ehhez persze nem árt, ha nem először látnak és náluk hagytad már egy kisebb lakás árát :)
Zöldséget, gyümölcsöt a helyi zöldségesnél- nagybani piacról hozza. Néha Auchan, Profi, ha látszik, hogy szép és friss az áru.
Húst még nem eszik a babám, de azt majd a helyi hentestől veszem, 1 csirkemell sokáig kitart. Benne még soha nem csalódtam.
ha nincs más, akkor ott kell venni.
én piacon szoktam, de télen sokszor Auchanban vettem alapanyagot.
illetve én szoktam kunyerálni anyóstól, szomszédtól zöldségeket.
húst megveszem kb.2 havonta a piacon, elkészítem, lefagyasztom és kis adagokban keverem babám ételébe.
Kb. 80%-ban helyi piac, tojást ismerősöktől, húst sokszor Sparból, de nálunk a zöldség ott katasztrofális.
Próbálkoztam háztáji tejföllel, túróval, de mindig befürödtem vele, 1-2 nap alatt tönkrement az áru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!