Más is úgy érzi romokban az élete?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű 2 hónapos kislányom,akit imádok,és mégsem vagyok boldog,mert minden vele kapcsolatos dologtól pánikolok.Pl. ha éjjel nem alszik,mennyit szopizik,van tejem,nincs tejem,és borzasztó lelkiismeret furdalásom van ez miatt.Lehet depis lettem,rengeteget sirok...2010. márc. 23. 10:33
21/21 anonim válasza:
szia
bár már többen írták előttem a 2,5 - 3 hónaptól sokkal könnyebb, mert a babád sokkal kommunikativabb lesz, a környezetét is felfedezi, sőt én sokszor már hiányoltam annyira eljátszott magában :D
a hormonokra visszatérve, én is sokat sírtam az első két hónapban a hormonok miatt, sőt a terhességem alatt is minden nap, nem is tudom, hogy a párom hogyan tudta elviselni :D de minden jobbra fordult, az első menstruáció után, ami kb. 2,5 hónappal a szülés után volt visszaállt a hormonháztartásom is a régibe :D
kitartás, minden nap egyre könnyebb lesz :) és ha azt érzed hogy nem bírod tovább, akkor bujj oda a picihez, engem ez mindig megnyugtatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!