Hogyan döntenétek? Egy vonatnyi ember élete, vagy a gyermeketeké?
http://www.youtube.com/watch?v=tdAc6t_9-_0&playnext=1&list=P..
Azt hiszem a Kontraszt kiállítás végén vetítették le.
(tegyük félre a vallásos vonulatot)
már leírtam egy másik, kb ugyanilyen kérdéshez is a válaszomat.
itt biztosan más kultúrkörből származó emberek írják majd meg, h mit tennének.
itt nincs jó döntés, mert akármelyiket csinálod belebolondulsz, és még le csuknak jó pár évre...
Sírtam:)
Nagyon jó videó, de én nem lennék ennyire erős. A fiamat menteném. Biztosan borzasztó, de jelen pillanatban nem tudom elképzelni, hogy bárki élete - akár több emberé is - fontosabb legyen nekem, mint az övé.
Nem téged csuknak le, mert a mozdonyvezető volt a hibás, nem vette figyelembe a tilos jelzést.
Itt csak a te lelkiismereted, amivel el kell számolni.
Valószínű nagyon megterhelne, hogy meghaltak az emberek, de ránéznék a fiamra, és nekem megérné.
Viszont valószínű ha ő meghalna, és akkor én sem tudnék tovább élni azzal a tudattal, hogy megmenthettem volna.
Még nem néztem meg,de mást el sem tudok képzelni,csak,h a saját gyerekemet mentsem!!! Mindennél fontosabbak nekem a gyerekeim! Az ember saját maga helyett is a gyerekét mentené,nem? Nemhogy idegenekkel szemben....
(Na,de megnézem azért a linket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!