Hogyan döntenétek? Egy vonatnyi ember élete, vagy a gyermeketeké?
http://www.youtube.com/watch?v=tdAc6t_9-_0&playnext=1&list=P..
Azt hiszem a Kontraszt kiállítás végén vetítették le.
(tegyük félre a vallásos vonulatot)
Nekem is a gyerekem lenne a fontosabb még ha önzőség is...
Isten mentsen meg az ilyen helyzettől!
egyik gondolattal sem bírnék együtt élni.
ha megölsz valakit, akkor gyilkos vagy. tök mind1, hogy a gyereked az, vagy 100 másik ember. (ráadásul úgy, hogy azok az emberek ártatlanok. nem mondom, ha valaki súlyosan bántalmazná a gyermekemet, akkor lehet, h odáig mennék, h megölöm, de ártatlan életekkel képtelen lennék ezt megcsinálni.)
én a gyermekem után ugranék, így mindenki jól járna, életben maradna 100 ember, és nem kell megbirkóznom a lelkiismeret-furdalással, sem pedig a gyerekem elvesztésével.
Végig sírtam a kisfilmet.
Mivel én nem vagyok Isten, nem tudnám megtenni, hogy feláldozzam a gyerekemet! Önzőség, vagy sem, szerintem mindenki így döntene.
én is bőgök
a gyerekemet választanám
és arra tudnátok válaszolni, hogy "Mi lennél inkább, gyilkos vagy áldozat?"
a gyerekemet választanám, megjegyzem, akármilyen más emberrel szemben, akár a testvéremmel szemben is...szomorú, de ha dönteni kell. lehet hogy beteg dolog, de néha szoktam ilyenen agyalni, hogy túlélném-e ha végzetes baleset történne vele, de nem is tudom végiggondolni, mert egyből pánikroham jön rám...egyből megszakadna a szívem vagy elborulna az agyam, egyszerűen nem bírnám ki, hogy neki baja essen. szóval egyértelmű a válasz, de sztem minden anya a gyereke meleltt döntene, ez így van rednjén.
2,5 éves a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!