Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan döntenétek? Egy vonatny...

Hogyan döntenétek? Egy vonatnyi ember élete, vagy a gyermeketeké?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=tdAc6t_9-_0&playnext=1&list=P..

Azt hiszem a Kontraszt kiállítás végén vetítették le.

(tegyük félre a vallásos vonulatot)

2011. márc. 19. 12:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a gyerekem lenne a fontosabb még ha önzőség is...

Isten mentsen meg az ilyen helyzettől!

2011. márc. 19. 12:52
 12/28 anonim ***** válasza:

egyik gondolattal sem bírnék együtt élni.

ha megölsz valakit, akkor gyilkos vagy. tök mind1, hogy a gyereked az, vagy 100 másik ember. (ráadásul úgy, hogy azok az emberek ártatlanok. nem mondom, ha valaki súlyosan bántalmazná a gyermekemet, akkor lehet, h odáig mennék, h megölöm, de ártatlan életekkel képtelen lennék ezt megcsinálni.)

én a gyermekem után ugranék, így mindenki jól járna, életben maradna 100 ember, és nem kell megbirkóznom a lelkiismeret-furdalással, sem pedig a gyerekem elvesztésével.

2011. márc. 19. 12:58
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én most is könnyezek!rágondolok hogy a kisfiam bent alszik,békésen!Én is őt választanám!
2011. márc. 19. 13:00
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Végig sírtam a kisfilmet.

Mivel én nem vagyok Isten, nem tudnám megtenni, hogy feláldozzam a gyerekemet! Önzőség, vagy sem, szerintem mindenki így döntene.

2011. márc. 19. 13:14
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Még most is sírok!De senki nem számít nekem Rajta kívül.Ő az Élet,a Minden,a Világ!!!!
2011. márc. 19. 13:16
 16/28 anonim ***** válasza:

én is bőgök

a gyerekemet választanám

és arra tudnátok válaszolni, hogy "Mi lennél inkább, gyilkos vagy áldozat?"

2011. márc. 19. 13:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet önzőség,de ez számomra nem lenne kérdéses!!! A gyerekem az első! De tényleg Isten mentsen meg az ilyen helyzettől.
2011. márc. 19. 13:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

a gyerekemet választanám, megjegyzem, akármilyen más emberrel szemben, akár a testvéremmel szemben is...szomorú, de ha dönteni kell. lehet hogy beteg dolog, de néha szoktam ilyenen agyalni, hogy túlélném-e ha végzetes baleset történne vele, de nem is tudom végiggondolni, mert egyből pánikroham jön rám...egyből megszakadna a szívem vagy elborulna az agyam, egyszerűen nem bírnám ki, hogy neki baja essen. szóval egyértelmű a válasz, de sztem minden anya a gyereke meleltt döntene, ez így van rednjén.

2,5 éves a kislányom

2011. márc. 19. 13:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is a gyermekemet választanám!
2011. márc. 19. 13:38
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Még most is kiráz a hideg, és összeszorul a szivem, a kicsilányom kinn alszik a babakocsiban a friss levegőn. Beleőrülnék, ha vele történne valami. Önzőség, ide vagy oda. Senki élete nem lenne fontosabb a saját babáménál! De ne kelljen egyikünknek se ilyen helyzetbe kerülni,hogy választanunk kelljen. De nekem egyértelmű: a kislányomat választanám!!! Bármibe kerüljön.
2011. márc. 19. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!