Más is úgy érzi romokban az élete?
Kedves anyuka! Itt annyira szép az idő, remélem nálatok is sétáljatok a kis drágáddal. Meglátod szebb lesz a világ!
Az én fiam eleinte jó alvó volt, most meg szinte óránként nyöszörög éjszaka, de amikor mosolyog szebb lesz a világ! Fel a fejjel!
ezzel én is így voltam és hidd el, még sok száz másik elsőbabás Anyuka is. Most még a hormonjaid is "ügyködnek", el fog múlni ez az időszak is, ne aggódj:) nehéz nagyon az eleje, a 3. hónaptól nekem sokkal jobb lett, amikor már lett rendszer az életünkben. Aggódni pedig nem kell, mert a babád tudja mennyit kell ennie, nem fog éhen halni.
A tej miatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem mindenki tejcsárda és a mai tápszerekkel csak jót adsz a babádnak, semmi rosszat nem teszel vele, ha tápszeres lesz. Pl. én 2 hetes koromtól tápszeres lettem, és TEHÉNTEJJEL kellett higítani a tápszert!! Mégis itt vagyok, lassan már 37 éve és nem vagyok allergiás, egészséges vagyok! (kopp-kopp...)
Szerintem is ez még a hormonok miatt van.Én folyton apát buzeráltam,hogy sose foglalkozol a lányunkkal,meg hogy magamnak szültem,hogy ne unatkozzak :-/
Szegény...pedig nagyon szereti,sokat foglalkozik vele,és nagyon büszke rá.Első szava: apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!