Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos babának már...

Két hónapos babának már mocoroghatnak annyira a fogcsírái, hogy fájhat neki?

Figyelt kérdés

Kisfiam két hónapos. Sajnos hasfájós is, de most két napja folyamatosan eszi az öklét, és ma egész nap feszelgett, járt keze lába, nyugtalan volt. A hasfájás eddig főleg este jelentkezett, napközben nagyon ritkán.

Viszont a kezét azt tömködi rendesen.

Azt tudom,hogy a valódi fogzás még arrébb van, de fájhat a fogcsírák mocorgása már ennyire korán? Vagy a hasa lett rosszabb?

2015. dec. 7. 16:07
1 2
 11/12 bukornéheni válasza:
Nem értem minek írnak olyan emberek akik csak kötekedni tudnak.:-/.furi.egy anya szokott így beszélni.sőt amikor állapotos voltam a férjem sokszor úgy mondta hogy babát várunk...ezzel nincs baj
2015. dec. 7. 19:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, azt tudom,hogy a fogzás még messze lehet, csak az első fiam ilyenkor még nem igazán ette az öklét, ill. nem volt nyűgösebb. A kicsi meg ma tényleg szinte egész nap szenvedett. De remélem,hogy csak front és elmúlik.

2015. dec. 7. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!