Ha idegsít idegen kisbabák sírása, kisgyerekek visítása, a sajátomé is fog?
Figyelt kérdés
Egy étteremben, ha közvetlenül mellettem ülnek, már olyan érzésem van, hogy nem azért jöttem ide, hogy ezt hallgassam, idegesít.
A sajátommal is ez lesz?
tegnap 21:41
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de lehet. Itt senki sem jós.
2/8 anonim válasza:
Nem lehet előre megmondani. A saját gyerekedhez más lesz a kapcsolatod, mint egy idegenhez, ismerni fogod az adott helyzet előtörténetét. Ezért lehet hogy másképp éled majd meg, de az is lehet hogy nem.
Magát a hangot, a babasírást zavaróbbnak fogod érezni. Evolúciós okokból a babák pont azon a frekvencián sírnak, ami a saját anyjuknak a legelviselhetetlenebb.
3/8 anonim válasza:
Így voltam, most van sajátom, jobban viselem a sajátomét annyiból hogy tudok cselekedni valamit, de ugyanúgy rossz, illetve a saját gyerekeddel meg egyébként máséval is empatikusabb leszel ha lesz sajátod, mert jobban megérted, átlátod majd a dolgokat.
4/8 anonim válasza:
Ki tudja? Engem senkié nem idegesített soha, a sajátomé viszont nagyon. Tudom, gáz, de ez van🤷🏼♀️
5/8 anonim válasza:
Nem igazan jatszottam mas gyerekevel, azt kimondottam nem szerettem ha kezembe nyomtak, nem beszelgettem veluk, igazabol teljesen hidegen hagytak.. barmilyen szep es cuki volt. A sajatomat imadom, kinyalom a segget. Minden nyekkenesre ugrok, de tovabba se valtozott az erdeklodesem mas gyereke irant
6/8 anonim válasza:
Engem jobban zavar a sajátom, mivel az én dolgom az elcsendesítése és sokszor nem megy
7/8 anonim válasza:
Én rosszul vagypk a kisgyerekektől, de a sajáttal semmi gondom nem volt.
8/8 anonim válasza:
Abban az esetben nyilvan nem zavar ha ez egy vart terhesseg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!