Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha idegsít idegen kisbabák...

Ha idegsít idegen kisbabák sírása, kisgyerekek visítása, a sajátomé is fog?

Figyelt kérdés

Egy étteremben, ha közvetlenül mellettem ülnek, már olyan érzésem van, hogy nem azért jöttem ide, hogy ezt hallgassam, idegesít.

A sajátommal is ez lesz?

tegnap 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlenül, de lehet. Itt senki sem jós.
tegnap 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet előre megmondani. A saját gyerekedhez más lesz a kapcsolatod, mint egy idegenhez, ismerni fogod az adott helyzet előtörténetét. Ezért lehet hogy másképp éled majd meg, de az is lehet hogy nem.

Magát a hangot, a babasírást zavaróbbnak fogod érezni. Evolúciós okokból a babák pont azon a frekvencián sírnak, ami a saját anyjuknak a legelviselhetetlenebb.

tegnap 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így voltam, most van sajátom, jobban viselem a sajátomét annyiból hogy tudok cselekedni valamit, de ugyanúgy rossz, illetve a saját gyerekeddel meg egyébként máséval is empatikusabb leszel ha lesz sajátod, mert jobban megérted, átlátod majd a dolgokat.
tegnap 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja? Engem senkié nem idegesített soha, a sajátomé viszont nagyon. Tudom, gáz, de ez van🤷🏼‍♀️
tegnap 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan jatszottam mas gyerekevel, azt kimondottam nem szerettem ha kezembe nyomtak, nem beszelgettem veluk, igazabol teljesen hidegen hagytak.. barmilyen szep es cuki volt. A sajatomat imadom, kinyalom a segget. Minden nyekkenesre ugrok, de tovabba se valtozott az erdeklodesem mas gyereke irant
tegnap 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem jobban zavar a sajátom, mivel az én dolgom az elcsendesítése és sokszor nem megy
tegnap 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rosszul vagypk a kisgyerekektől, de a sajáttal semmi gondom nem volt.
tegnap 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Abban az esetben nyilvan nem zavar ha ez egy vart terhesseg.
tegnap 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!