Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha idegsít idegen kisbabák...

Ha idegsít idegen kisbabák sírása, kisgyerekek visítása, a sajátomé is fog?

Figyelt kérdés

Egy étteremben, ha közvetlenül mellettem ülnek, már olyan érzésem van, hogy nem azért jöttem ide, hogy ezt hallgassam, idegesít.

A sajátommal is ez lesz?

jan. 23. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Fura, de a #9válasz alapján gondoltam bele, hogy engem a másé azóta se zavar. Az enyémnek szoktam mondani, hogy "nehogy kedvet kapj!", meg, ha nagyon figyeli, hogy ő is így szokta. Ugye, milyen rossz?🤣

Mert más óbégatását oldja meg az anyja, nekem az számít, hogy a sajátom csendben legyen.

jan. 24. 09:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mase is, es a sajatome is idegesit, csak mas szinten.😀 talan nem is az idegesit a legjobb szo, ha az enyem sir, inkabb a zavaro. Azon vagyok, hogy megkeressem a siras okat, es megszuntessem. De ez nyilvan kisbaba sirasra vonatkozik. A kisgyerekek vergodese es uvoltese kifejezetten bosszant, nem szeretem a neveletlen gyerekeket.
jan. 24. 09:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

9-es, de igazad van! Ha gyerek nelkul megyek valahova, de mas gyerekek sirasat kell hallgatnom egy adott helyen, komolyan inkabb kimegyek. 🤣Jo, helyzettol fugg, de multkor amikor az ikeaban a jatszosarokhoz ultem le elso korben enni az etteremben, akkor atultem inkabb,hahaha.

Gyerek elott engem annyira nem is zavart a siras, de most…Tul sok.

De amugy ha a sajat gyerekem sir, igazabol csak akkor kezd el zavarni, ha egy iszonyatosan (szamomra) felesleges hiszti miatt uvolt. Nyilvan ha baja van, faj valami, mittudomen, az mas.

Most vagyunk a dackorszakban eppen, szoval ja, ez nem egyszeru nekem se, de persze a gyereknek se. En ezt tudatositom magamban, ezert is szerintem eleg turelmes vagyok vele, de belul orditani tudnek, ha mar megint azert uvolt, mert eppen kettetort a banan. 🥲

jan. 24. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A saját az mindig más.

De van az a pont amikor sajátom is idegesitő egész nap.

jan. 24. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

13# Ugyanez. Ha tehetem, kilépek a szituból.

Ha az én gyerekem is ott van, akkor mindegy, mert brutál tombol a dackorszak, csak idő kérdése és az enyém is kiakad valamin, olyankor kevésbé zavar a környezetemben másé, pláne hogy az enyémmel vagyok elfoglalva, kevésbé hallom ki élesen más gyerekek nyűglődését. De ha úgy lépek ki az ajtón, hogy na most egyedül kiszellőztetem a fejem, vagy bevásárolok és ordít egy gyerek folyamatosan a másik sorban, attól kivagyok. :D Megértem, mert hát tudom én, hogy nem mindig egyszerű ez, de attól még zavar.

jan. 24. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pont fordítva. Gyerek előtt halálosan irritált az összes gyerek, minden, a vinnyogás, hiszti, óbégatás, minden.

Amióta van, a sajátom végtelenül tud irritálni (csak már empatikusabban kezelem és tudom, hogy nem ok nélkül van), másokét viszont teljes egészében leszrom, mert nem nekem kell megoldani. 😂 Múltkor Lidlben kapott valami sírós hisztigörcsöt egy kislány, tényleg elég rendesen tombolt, én meg csak kényelmesen válogattam a sajtok között, hogy hála a magasságos égnek, hogy ez nem az én gondom most. De nem éreztem bosszantónak, csak sajnáltam az anyukàt.

jan. 24. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Én sem voltam oda mások gyerekéért, fingom sincs, hogy egyáltalán hogy kell hozzájuk szólni. Zavarban vagyok tőlük a mai napig.

A sajátom meg imádom. A sírása sem idegesít, hanem azért zavar mert tudom, hogy valami baja van.

Szerintem a sajátoddal teljesen más, ő belőled van, zsigerből ismered, kódolva van, hogy szereted.

jan. 24. 14:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a gyerekeket de a sajátom imádom és nem idegesít.
jan. 25. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
80%
Az fog csak igazán. A saját gyerekem sírása, hisztizése sokkal idegesítőbb mint a többié. Mert tudom hogy az nekem szól.
jan. 27. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!