Két hónapos babának már mocoroghatnak annyira a fogcsírái, hogy fájhat neki?
Figyelt kérdés
Kisfiam két hónapos. Sajnos hasfájós is, de most két napja folyamatosan eszi az öklét, és ma egész nap feszelgett, járt keze lába, nyugtalan volt. A hasfájás eddig főleg este jelentkezett, napközben nagyon ritkán.
Viszont a kezét azt tömködi rendesen.
Azt tudom,hogy a valódi fogzás még arrébb van, de fájhat a fogcsírák mocorgása már ennyire korán? Vagy a hasa lett rosszabb?
2015. dec. 7. 16:07
1/12 anonim válasza:
Kislányunk már a 6 hetes kontroll idején is ezt csinálta, a neonatológus megerősítette, hogy igen, mozgolódhatnak már ilyen korán.
2/12 anonim válasza:
2.5 hónapos a lànyom, szintén hasfájós, öklét tömködi a szájába és 2 napja nem birok vele olyan nyűgös egész nap!:(
Valami van a "levegőben"
3/12 anonim válasza:
Előfordulhat, persze. De egész más oka is lehet.
4/12 anonim válasza:
Az enyém 3 hónapos, nagyon nyugis baba, de tegnap óta nem bírok vele. Aludni jól alszik, ha el tud aludni. Nem hasfájós, de ma egész nap üvöltött mégis és az öklét eszi kb. egy hete. Szerintem is valami " a levegőben" van, front, vagy nem tudom, mert újszülött kora óta nem viselkedett így. Én adtam neki ma fájdalomcsillapítót is (nurofent), a fogára gondoltam, de semmit nem változtatott.
5/12 anonim válasza:
nagyon sok baba csinálja ezt ennyi idősen...az én lányom is csinálta már 2 hónaposan..de az első foga 14 hónaposan jött ki...szóval ha amiatt is csinálja, nem fájhat neki még annyira hogy attól ne tudjon aludni. ez inkább a kéz felfedezése vagy önnyugtatás
6/12 anonim válasza:
10 hetes a babám, szintén hasfájós, az utóbbi napokban nagyon nyűgös. Nagyrészt nem is a hasa lehet mert teljesen máshogy viselkedik olyankor, erőlködik, a lábát húzgálja, meg a száját is. De nem, semmi. Öklét eszi ő is. Az étvágya sem az igazi második napja, keveset eszik, emiatt már tényleg aggódtam és felhívtam a dokit, ő azt mondta lehetnek a fogcsírák és ettől még nem feltétlen nőnek korábban a fogai, már most zavarhatja. De minden nap sem egyforma, pár nap nem baj.
7/12 bukornéheni válasza:
Nállunk is ez van nyűgi,eszi az öklét 2hónapos a kisfiam.de mi úgy nyálladzunk mint egy kis buldog.és mi is hasfájosok vagyunk.
8/12 anonim válasza:
Furcsán nézhet ki egy nyáladzó 30 éves nő...
9/12 bukornéheni válasza:
Mármint a gyerkőcnek folyik a nyála.honnan gondolod,hogy 30vagyok?
10/12 anonim válasza:
Írtam egy nagy átlagot. Azt meg te írtad, hogy nyáladzotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!