Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon szeretnék babát probálk...

Noncsi256473 kérdése:

Nagyon szeretnék babát probálkozunk is. 4-5honapja hogy nem sikerul. Van egy kisfiam es 20 honapos csaszarnetszes volt. Szerintetek valamelyikunkel lehet gond? Vagy meg erre ne is gondoljak ? Aggaszt ezert gondoltam rakerdezek...

Figyelt kérdés
(első kisfiam 2év fogamzásgátló szedesése utan 6 honapra sikerult.

jan. 24. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy gond lenne. 4-5 hónap próbálkozás még nem ad okot arra, hogy azt feltételezd, baj van.
jan. 24. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szoptatod a fiadat?
jan. 24. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, tapazeres 2 hetes kora ota de mar nem tapszerezunk.
jan. 24. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:
*tapszeres
jan. 24. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Nálam az első császár után rossz helyen alakultak ki összenövések, ami szervi vagy fizikai gondot nem okozott, csupán szinte nullára csökkent az újabb terhesség esélye. Azért szinte, mert másfél év után elmentem orvoshoz, aki kezelni kezdett, majd végül összejött. A második baba császáros szülésekor feltárta a gondot és akkor a műtét során helyretette a bensőmet. Akkor azt mondta, hogy most rendben lesz, vállalhatok még, de nekem már elment a kedvem tőle. Nem tudom, hogy most maradt-e valami akadály, sosem derül már ki.

Szóval ne parázz rá, de gondold át, mennyi időt vársz a kivizsgálással.

jan. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!