Ahol nem nőtt a baba súlya ott mi volt a gond? (10 hós nekünk)
3100-zal született, ezután 3-4 hónapig brutál gyorsan hízott, de kb 5 hós koràtól nagyon keveseket.
Most beteg volt, étvágytalan. 2 hónapja 8155 gramm volt. 1 hónapja 8223, ma 8150.
Már elég ideges lettem. Beszélni fogok újra a védőnővel.
Nálatok volt ilyen? Mi volt a gond?
22 hós kislányom 10,2 ről 9,5 re ment le mert beteg bolt kb 1 hét múlva már vissza is jött.ezen ne aggódj.
Azert nem hízik mert nem hívtalak mindig ugyan annyit akkor már gurúlnanak.többet mozog és így le is dolgozza. Nem kell aggódni.
1 évesen 7835gr volt és 72 cm
Születési súlya 2800
Senki nem mondta hogy gond lenne
Most lesz 1 honap mulva 2 eves a kisfiam es 9,3 kilo :D
Ketszer elkuldtek vervetelre mar a sulya miatt, de tokeletes volt minden, tudtam en, mert amugy egy energikus, jo kedelyu gyerek, azert ha gond van, akkor az latszik a viselkedesen is szerintem.
Szerintem 10 honaposan teljesen jo a sulya, a betegseg miatti fogyas is termeszetes, de nyilvan ha aggodsz, akkor orvossal beszelj.
Azért valószínűleg mert az elején nagyon sokat hízott. Nálunk 2.1, 1.2, 1 kilókat hízott az első hónapokban. Hónapról hónapra csökkent. 1 éves kora óta összesen hízott egy kilót. Most két éves. 11 kiló. Nőtt is, de nem mondanám hogy olyan hú de nagy.
Ha egyformán hízna akkor baj lenne, nálunk legalábbis biztos az lett volna. Na meg mivel te is írod hogy gyorsan hízott és nem könyv szerint, így logikus hogy valahol meg kell állnia.
Egyéb gond nincs? Nem fáradékony? Nem fogy? (Betegséget nem tekintve, azt látom hogy nem sokat fogyott szerencsére ott sem), vidám? Pisil, kakil eleget?
Semmi gond nem volt.
Félévesen 8,4 kg, 8 hónaposan 9,1 kg, 1 évesen 9,3 kg volt a lányom.
Egyszerűen lelassult, mert le is kell lassulni, ahogy többet mozog.
Fiam még fogyott is, az se volt gond, mert betegség után adódott. Idő míg visszajön az étvágy, na meg a súly.
Ő 6 hónaposan 7,9 kg, 8 hónaposan 8,6 kg, 10 hónaposan 8,2 kg, 1 évesen 8,8 kg volt.
Köszönöm szépen!🥰
Igazából fel van pörögve, játszik, növi ki a kis ruháit, mosolyog sokat. A súlyát ritkán mérem, mert igyekszem nem rástresszelni, csak azért próbálok figyelni.
Írod hogy növi ki a ruháit. Azt is vedd figyelembe hogy a fejlődésbe nem csak a kilók hanem a centik is számítanak.;)
A leírásod alapján egyébként sztem nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!