Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmondjam neki, hogy terhes...

Elmondjam neki, hogy terhes vagyok, ha tudom, hogy nem akarna abortuszt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de remélem, hogy itt nem kapok szemétkedést, gonoszságokat, mert így is nehéz ez a helyzet.

A barátommal szeretjük egymást, lassan 2 és fél éve együtt vagyunk, jövő augusztusban összeköltözünk.

Viszont terhes lettem... Nem tarthatom meg a babát, ezt tudom. De azzal is tisztában vagyok, hogy a barátom nagyon szeretné és félek, hogy szakítana velem, ha abortuszra megyek.

Anyukám azt mondja, hogy ne beszéljek erről senkinek, jobb lesz így.

De hát mégis hogy tartsam ezt titokban pont az előtt az ember előtt, akivel mindent megbeszélek és egész nap kapcsolatban vagyunk?

Csak közben látom a másik oldalt is, hogy nekem semmivel sem lenne könnyebb, hogyha tudna erről a barátom és neki is ugyanolyan nehéz lenne.

2015. dec. 5. 22:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
28%
Màr ha lesznek miutàn kikapartàk a buta kislànyt...
2015. dec. 7. 15:17
 32/34 anonim ***** válasza:
Végül hogy döntöttél?
2015. dec. 8. 15:44
 33/34 anonim ***** válasza:
Ugyan màr, 31-es!
2015. dec. 8. 16:14
 34/34 anonim válasza:
66%
Én biztosan nem tartottam volna meg 18 évesen, ha teherbe esem, nemcsak azért, mert nekem nem ment volna egyszerre az egyetem és a gyerek (így is elég húzós volt néha az egyetem, gyerek nélkül is), hanem azért is, mert egyszerűen még nem álltam készen rá. Ha úgy érzed, hogy tudnál gyereket nevelni, csak akkor gondolkodj tovább. Ha a válasz igen, akkor beszélj a pároddal (de szerintem egyébként is beszélj vele, szerintem ez azért túl nagy dolog titoknak). A párodnak is ugyanakkora felelőssége van ebben, mint neked, és ha megtartanátok, az az ő életére is hatalmas hatással lesz, ezt sem ártana vele tisztázni.
2015. dec. 12. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!