Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmondjam neki, hogy terhes...

Elmondjam neki, hogy terhes vagyok, ha tudom, hogy nem akarna abortuszt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de remélem, hogy itt nem kapok szemétkedést, gonoszságokat, mert így is nehéz ez a helyzet.

A barátommal szeretjük egymást, lassan 2 és fél éve együtt vagyunk, jövő augusztusban összeköltözünk.

Viszont terhes lettem... Nem tarthatom meg a babát, ezt tudom. De azzal is tisztában vagyok, hogy a barátom nagyon szeretné és félek, hogy szakítana velem, ha abortuszra megyek.

Anyukám azt mondja, hogy ne beszéljek erről senkinek, jobb lesz így.

De hát mégis hogy tartsam ezt titokban pont az előtt az ember előtt, akivel mindent megbeszélek és egész nap kapcsolatban vagyunk?

Csak közben látom a másik oldalt is, hogy nekem semmivel sem lenne könnyebb, hogyha tudna erről a barátom és neki is ugyanolyan nehéz lenne.

2015. dec. 5. 22:17
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ez nem gyilkosság.
2015. dec. 6. 19:10
 22/34 anonim ***** válasza:
akkor micsoda?
2015. dec. 6. 19:18
 23/34 A kérdező kommentje:
Ha gyilkosság lenne, akkor nem lenne legálisan végezhető.
2015. dec. 6. 19:18
 24/34 anonim ***** válasza:
14%

Most ez komoly???

Figyelj ha szerinted itt nem egy emberi èlezet oltasz ki,èlet ugyanis 5-6 hetesen dobog a szìve van keze làba feje,egyre emberibb 11 hetesen egy ici-pici ember màr kinèzetre is,akkor nagyon nem tanultàl eleget.

Te döntesz persze de azt mondani hogy nem gyilkossàg hatalmas hazugsàg magadnak,az ès sokan megteszik ringatva magukat abban a hitben,hogy ez semmisèg ezt lehet.. csinàlj amit akarsz de azzal legyèl tisztàban hogy egy èlő embriòròl beszèlsz akiről hazudsz a baràtodnak ès meg akarod ölni kènyelemből... mert abbòl gonfold csak àt...baba mellett is lehet tanulni ez nem kifogàs...

2015. dec. 6. 19:22
 25/34 anonim ***** válasza:
26%
Sok minden legàlis ami nem helyes!
2015. dec. 6. 19:23
 26/34 A kérdező kommentje:
De én még nem akarok gyereket.
2015. dec. 6. 19:57
 27/34 anonim ***** válasza:
39%
A lényeg nem ez,màr lesz,és kutya kötelességed a baràtoddal megbeszélni! A terhesség előtt kell dönteni nem utàna,anyàd inkàbb ezt tanította volna mint hazudni.
2015. dec. 6. 21:01
 28/34 anonim ***** válasza:
31%
Jobb, ha hamar megtanulod, hogy, ami a társadalmi törvények szerint legális, az még nem biztos, hogy etikailag, erkölcsileg helyes is. Nem csak most az abortusz miatt írom ezt, hanem azért, hogy ne koppanj nagyot majd az életben.
2015. dec. 6. 21:08
 29/34 anonim válasza:
89%
Egy biztos: Mondd el a párodnak, beszéljétek meg. Ha nem szeretnél még gyereket, akkor azt is mondd el.. És ez a te döntésed, ne hallgass másokra, ezt tényleg neked kell tudnod, hogy mi a helyes. De a legfontosabb: beszéld meg a pároddal!! Ha melletted marad es támogat, bármi mellett is döntesz, akkor ő az igazi, ha pedig elhagy, akkor ugy sem voltatok egymásnak teremtve.
2015. dec. 7. 02:30
 30/34 anonim ***** válasza:
62%
Abszolút megértelek, hogy nem akarsz még gyereket. Nem is kell még Neked gyerek. Tanulj, teremts egzisztenciát! Ezt majd egyszer a tudatosan vállalt gyernekeid is meg fogják köszönni.
2015. dec. 7. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!