Miért akar mindenki drága, márkásabb babakocsit venni?
Valamelyik előző vagyok, a Herry kocsis. Nekem mindennel fel volt szerelve. Téli és nyári cucc, mózes, pelenkázó táska, esővédő, szúnyogháló, tehát minden ami a többszázezres kocsikhoz is van.
De én úgy gondoltam úgyis le fogom cserélni max 1 éves korában, akkor minek dobjak ki sok pénzt a márka és a design miatt?
Mi is megtehettük volna, de nem szórom ész nélkül a pénzt. Aki meg igen, hát tegye, biztos jól érzi vele magát. Nekem volt Gazdálkodj okosan társasjátékom kislány koromban :)
A Herry kocsis vagyok még mindig. Kedves utánam szóló. Nem kell gyereket pesztrálnod? Akkor mi a fenét csinálsz? Nem dolgozol, nem nevelsz gyereket, akkor valami unatkozó aranykalitkás pénzes pasis nőci vagy?
Szánalmas :) Egyébként nem savanyú a szőlő. Én is voltam hasonló fiatal koromban, de rájöttem, hogy én önálló nő vagyok, és többet érek egy pasi "utánfutójánál".
Nem mellesleg ha megnézitek a baromi drága butikok baromi drága ruháinak baromi apró betűit azokat a rucikat ugyanúgy keleten gyártják. :) Szóval majdnem tök mindegy.
Nekem is van egy ismerősöm,kutyatenyésztő,rengeteg kutyája van.Ő azokra költi a pénzét,nem a babájára,és ki van akadva,ha valaki más 30 ezer forintos cipőt vesz a babája lábára,vagy márkás,drága kocsit.
Szerintem meg senki ne turkáljon a pénztárcámban,amíg nem rakott bele.Szerintem akit ez zavar,az csak irigy.Ennyi.
Engem csak az zavar mikor azt hallom hogy,
-Júj Istenem mennyibe kerül manapság a gyerekvállalás,hisz csak a babakocsi többszázezer ft!!
Ha megteheti vegye meg de ne panaszkodjon utána hogy milyen drága!!Hisz vehetett volna olcsóbban is ugyanolyat:-)
Boldog babázást mindenkinek!
Így van.Aki megveszi,megveszi,egészségére,akinek meg nincs rá pénze,vegyen olcsóbbat.
Nem is értem a kérdést....
Amúgy van aki csak azért vesz drágábbat,mert nem szeretné megkockáztatni,mint barátnőm,hogy már a 3. olcsó kocsija van hegesztve,mert összeszakadt a gyerek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!