Apa hányszor meg veltek sétálni egy héten? Ha munkája miatt megengedhetné hogy majdnem mindig ráér, kb mennyi az optimális? Ti mennyit igényelnétek egy héten?
Figyelt kérdés
Nem tudom én váok-e túl sokat... Csak jól esne ha nem egyedül látnának mindig a gyerekel.2010. márc. 17. 06:45
21/25 anonim válasza:
10 hós alányom még csak egyszer jött el velünk.
22/25 anonim válasza:
Apa nálunk 3műszakban dolgozik és hulla fárat,így csak hétvégén sétalunk,ha van kedve-amúgy meg utál sétálni.
Mindig én viszem a kislányunkat,de nem is bánom,mert ha összefutok anyuka ismerőssel jót dumálunk,-a férjemnek ehhez nincs türelme.
23/25 anonim válasza:
Velunk mindig jon amikor korabban jon haza es persze hetvegen is de mivel O is az epito iparban dolgozik most a jo ido miatt eleg sokaig dolgoznak.8 ora korul jar haza.Szeret velunk setalni,buszken tolja a fiat aki 8 honapos.En is azert szeretem ezeket az alkalmakat mert jokat tudunk ilyenkor beszelgetni.
24/25 anonim válasza:
Sajna rengeteget gürizik,de ha itthon van mindig jön velünk-vagy ők mennek ketten,hogy főzzek,takaritsak stb:-)
25/25 anonim válasza:
én férjem 1x jött velünk sétálni és 1x ment nélkülem :)
sokat dolgozik, hétköznap későn ér haza hétvégén meg nem megyünk sétáklni, nem fér bele a napunkba a családi látogatások és a babás programok mellett, de oda ő visz minket, illetve együtt megyünk :)
ha egyébként ráérne a férjem szerintem csak ő menne sétálni picurral, én utálok sétálni :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!