Apa hányszor meg veltek sétálni egy héten? Ha munkája miatt megengedhetné hogy majdnem mindig ráér, kb mennyi az optimális? Ti mennyit igényelnétek egy héten?
Figyelt kérdés
Nem tudom én váok-e túl sokat... Csak jól esne ha nem egyedül látnának mindig a gyerekel.2010. márc. 17. 06:45
11/25 anonim válasza:
Csakis az apa hozzáállásán múlik, nincs olyan, hogy optimális.Velünk 2* jött el a 17 hónap alatt.Utál sétálni:)
12/25 anonim válasza:
Az én párom az építőiparban dolgozik, és nagyon silányul jött össze ez a tél. Így sokat volt otthon. Mindig jött sétálni velünk, ha az idő engedte. Most már kezd beindulni, és 6-7 körül ér csak haza, akkor meg már nem megyünk. Most pont helyben dolgozik, majd arra sétálunk.
13/25 anonim válasza:
Hétvégén mindig együtt megyünk, hétköznap nem ér rá.
14/25 anonim válasza:
Velünk soha nem sétál.Egyrészt fizikai munkát végez, másrészt utál sétálni.Még a szomszéd utcába is kocsival, vagy motorral megy.Még a biciklire sem hajlandó felülni.
15/25 anonim válasza:
Amikor itthon van, nem dolgozik, akkor mindig jön velünk, igaz, még csak 1 hónapja sétálgatunk a Picivel :)
Ha mindig ráérne, akkor lehet, hogy lenne olyan is, hogy én nem megyek velük! Egy kis szépítkezés beleférne legalább....
16/25 anonim válasza:
Van hogy ő viszi le egyedül van hogy velünk jön ha itthon van elég gyakran folyamatos műszakban dolgozik és amikor hazajön van hogy kint vagyunk s még lent van egy darabig ő is velünk szóval elég gyakran jön velünk optimális olyan nincs amikor ráér és nem fáradt de nem panaszkodhatok ez ügyben ő sokat foglalkozik a lányával pl mindig ő fürdet vagy vannak játékok amiket csak ő játszik a lánykával.egy éves
17/25 anonim válasza:
Szia! Szinte soha, de nem is igénylem, hogy sétálgasson velünk :) Ha valahová együtt megyünk, akkor ő is szívesen tologatja a lányát, de másképp nem. Néha ő megy egyedül vele biciklivel a boltba vagy a triciklivel tologatja az utcán, de arra igazán nincs e ideje, se késztetése, hogy csak úgy flangáljunk a városban babakocsit tologatva. Engem nem érdekel, hogy mennyit látnak együtt minket...Bár itt egy kismamával se sétálgat a férje :)
18/25 anonim válasza:
Na az én férjem meg mindig jön velünk. Egy éves a kislányunk,de egy kezemen megtudnám számolni hányszor voltunk nélküle. Én nagyon szeretem ezeket a sétákat,mert ilyenkor nagyon jókat beszélgetünk, otthon nem igazán van erre mód is idő. Sztem beszélj vele, hogy neked jól esne, ha legalább egyszer-kétszer elmenne veletek.
19/25 anonim válasza:
Én párom 03 hónap alatt nem sokat jött velünk, talán 10-12x. Ha itthon van, inkább pihen, vagy netezik. Én nem is erőltetem, ha jönni akar, mindég mondja.
20/25 anonim válasza:
Szia
Nálunk nyáron általában ha otthon volt apa,akkor jött velünk sétálni,de mostanában majdhogynem este ér haza,mi meg olyan 2-3 körül megyünk sétálni,így ő nincs itthon..
Viszont ha együtt megyünk,mindíg azon vitázunk már előre,hogy ki fogja tolni a kocsit...:D
Így úgy szoktuk csinálni,hogy egyszer ő,egyszer pedíg én tolom a kiscsajt..:D
De olyan is volt,hogy annyira akartuk mindketten tolni,hogy fogtuk mindketten a tolókart egy-egy oldalról...Na gondolhatod hogy tolhattuk akkor....:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!