Apa hányszor meg veltek sétálni egy héten? Ha munkája
miatt megengedhetné hogy majdnem mindig ráér, kb mennyi
az optimális? Ti mennyit igényelnétek egy héten?
Figyelt kérdés
Nem tudom én váok-e túl sokat... Csak jól esne ha nem egyedül látnának mindig a gyerekel.
Amikor közös programunk van.Nincs olyan,hogy optimális.Ha dolgozik egész nap,akkor lehet fáradt,és nincs kedve sétálgatni,akkor sem ha otthon "ráér".
2010. márc. 17. 06:51
2/25 anonim válasza:
Ha éppen úgy ér haza, hogy akkor indulunk sétálni, akkor szó nélkül jön velünk, meg sem kell kérdeznem. Ez heti 1-2 alkalmat jelent. Hétvégén viszont előfordul, hogy ő egyedül elviszi a Tököst, amíg én itthon teszek-veszek (pl. takarítok, vagy éppen bevágom magam a fürdőkádba, hajat mosok, ilyesmi). És szerintem ez nagyon nem fáradtság kérdése, szerintem. (Hiszen mi gyakorlatilag 24 órás "szolgálatban" vagyunk a gyerekkel, és mégis elmegyünk vele sétálni, nem?) (B)
2010. márc. 17. 07:11
3/25 anonim válasza:
Az én párom nagyon ritkán jön velünk. Szerintem meg tudnám számolni, hányszor jött sétálni a 19 hónap alatt. Egyedül se viszi el a kicsit, de nem is nagyon bánom. Szeretek sétálni a kicsivel (hamarosan kicsikkel), ráadásul ez nálunk olyan barátnős program, együtt megyünk sokszor, neki is hasonló korú gyerekei vannak.
2010. márc. 17. 07:20
4/25 anonim válasza:
Az én párom itthonról dolgozik, így mindig jön velünk. De tudom, hogy ezt sokan nem tehetik meg. Ha Ő is fix munkaidőben dolgozna, valószínű, hogy csak hétvégén tudnánk együtt sétálni.
2010. márc. 17. 07:24
5/25 anonim válasza:
Mi úgy csináljuk, hogy mivel Apa korán végez (du 1-2), így mikor jön hazafelé elindulunk ketten a kisfiammal, lesétálunk a metróig, és vissza együtt jövünk hárman. Ha jó idő van kerülő úton jövünk, vagy megállunk a játszótéren.
Viszont, ha apa szabadnapos, akkor nem nagyon van kedve kimozdulni, ilyenkor a sarki boltig, vagy anyósomig (nem messze tőlünk dolgozik) sétálunk, vagy kihívom a szomszéd lányt.
2010. márc. 17. 07:27
6/25 anonim válasza:
Szia.Nálunk Apa vasárnap és hétfőn szabadnapos, olyankor közös séta, játszóház, cukrászda, mikor mi.
Hétköznap, meg megyünk elé a munkahelyre és séta hazáig.
Üdv:Ancsy és Gergő
2010. márc. 17. 07:46
7/25 anonim válasza:
Apa hétvégente nem dolgozik, amúgy hétköznap 6körül ér haza, akkor meg már nem sétálunk. De ha úgy van (nincs eső, köd..és megyünk), akkor hétvégén mindig együtt megyünk sétálni és olyankor Ő tologatja büszkén a kislányát (5,5 hónapos).
2010. márc. 17. 08:21
8/25 anonim válasza:
Hétköznap már nem sétálunk olyankor, mikor haza ér a munkából. Hétvégén mindig jön velünk, kérés nélkül.
2010. márc. 19. 08:19
9/25 anonim válasza:
7 hónapos a lányom..2x jött velünk. Egyszer 5 naposan,meg 4 hónaposan,de akkor úgy kellett hisztiznem hogy jöjjön. Egyedül soha nem vitte sétálni. :(( Nem is fürdette. :((
Szóval nem sokat érdekli a séta,inkább itthon marad és pihen ami persze rám is rám férne mert éjjel 3-kor kel a törpi,eszik,mire vissza alszik 4-negyed 5,vissza aludni nem tudok,mire sikerülne,addigra a nagyobbikat kell suliba vinnem. :( Ada
2010. márc. 19. 08:33
10/25 anonim válasza:
Az en ferjem minden nap jon velunk setalni mi minden hova egyut megyunk.Szerencser ugy dolgozik hogy 12:00-kor jon haza ebedelni aztan mi viszakiserjuk ot a munkaig es ha szep az igo akkor 4-kor ismet elebe megyunk,az is jo hogy a munkaheje nincs mesze az othonunktol.De lehet a parod el van faradva a munka utan es orul egy kicsit ha tud piheni.Ne szomorkodj e miat majd megvaltozik ez!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!