Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem akarok több babát, mert...

Nem akarok több babát, mert elegem van ebből a helyzetből, nem kezdem előlről! Más is van így?

Figyelt kérdés
(szeretem a gyerekemet, nem akarok magyarázkodni...) Utálom, hogy nem tudok egy jót aludni, utálom, hogy nem eszik, nem alszik rendesen a gyerekem, egész nap csak a hisztis sivítását hallom, nem köti le semmi játék sem velem, sem nélkülem, nem fárasztja le semmi, és utálom, hogy a férjemmel beszélgetésre nem, csak veszekedésre jut időnk. Nem akarok másik gyereket ezek miatt. Van még más is így, vagy hisztis vagyok?
2010. márc. 15. 14:43
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Jelentem, megszületett a 2. gyermekünk. :D :D :D
2011. aug. 13. 14:30
 42/43 anonim ***** válasza:
Halleluja!Ezek szerint csak kicsit hisztis voltál!Gratulálok,és sok boldogságot Nektek!Ja,és majd írj,ha megint kibuksz.2 gyerekes anyuka(aki most hajt a 3. babára)
2011. aug. 13. 15:27
 43/43 Coffelia ***** válasza:

Bár régi a kérdés, de...

A fiam 3 éves lett. Még mindig nem akarok több gyereket. Én is rájöttem úgy féléves korában, hogy hiába szeretem, a gyerekes életmód nem az én asztalom. Megcsinálom, mert konkrétan őt szeretem, de sikít az elmém a munkám és a régi kreativitásom után. Kitörölhetetlen az a borzalmas érzés, amikor a szülés utáni hetekben egyszer éjszaka véletlenül belenéztem a tükörbe, és egy püffedt vízihulla pislogott vissza. Alig bírtam abbahagyni a sírást, fizikailag és szellemileg tönkrement embernek éreztem magam évekig. Szeretem a fiam, de nem hazudhatom el a tényt, hogy nem bírom a terhelést, ami vele jár, másra vagyok kitalálva.

Ovis lesz szeptembertől, és már tele a naptáram munkával.

2019. jún. 26. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!