Nem akarok több babát, mert elegem van ebből a helyzetből, nem kezdem előlről! Más is van így?
Juj de arrogánsak egyesek....nem aludtátok ki magatokat?
Kedves Kérdező!
Megértelek, és gratulálok. Ahhoz, hogy ki merted mondani, amit sokan nem mernek. Hogy te is ember vagy, érző, egyéniséggel rendelkező ANYA. ÉS igenis lehetsz fáradt, ez nem önzés. Az önzés az, hogy pl. nem olvasok mesét a gyereknek, mert megy a kedvenc sorozatom a tv-ben, és inkább azt nézem. Na, ez önzés. Az, hogy kimondod, hogy fáradt vagy, nem az.
Nekem van egy 3,5 évesem, és egy 8 hónaposom. Amikor az elsőt szültem, utána lehetett vagy 4-5 hetes, amikor volt egy végigordítós éjszakánk. Ott, akkor, emlékszem, mondtam a férjemnek, hogy a büdös életbe több gyereket nem szülök. Bőgtem, kivoltam. És elmúlt. És 2 éves lehetett a nagy, mikor nagyondenagyon akartam már ismét babázni.
Ennyit tudok hozzáfűzni.
Mennyi prűd csodaanya van itt vastürelemmel, alvásigény nélkül, csupa tökéletességek! Hurrá! Biztos szuper gyerekeket nevelnek, tonnaszám!
Kedves Kérdező! Szerintem semmi szükséged családterápiára azért, mert nem eszik, nem alszik a gyereked, és ezért kimerült vagy. Ember vagy, nem gép.
Én is érzek hasonlókat, amiket leírtál, természetesen mindazonáltal a világ legcsodásabb ajándékának érzem azt, hogy Ő az enyém, és pont Őt kaptam a sorstól. Nyugi, szerintem is el fog múlni, ha meg nem hát akkor ezt az egy tüneményt fogod majd felnevelni, ettől senikinek semmi baja nem eshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!