Nem akarok több babát, mert elegem van ebből a helyzetből, nem kezdem előlről! Más is van így?
Az nem baj, ha nem akarsz TÖBB babát, MÁSIK gyereket, de az igen, ha a meglévő ilyen érzéseket hoz ki belőled!
Szerintem is kezelni kell a helyzetet, a gyerek nem tehet semmiről!
huhhh,hát...volt egy-két kemény válasz
milyen idös a babád?az én keresztlányom 2ésfél éves és egy igazi rosszaság!vannak édes dolgai,de vannak nem igazán édes!rossz alvó volt,szülök között aludt 2éves koráig(szülő hiba),kicsit elkapatták,pakol ezerrel szana-szét,de nincs ezzel gond,hisz gyerek!az én manóm 7hónapos,szerencsénkre átalussza az estét kezdetektöl,annyi volt hogy az elsö hetekben egyszer kelt csak fel,de ezt már nem csinálja!jól megetetem alvás elött,így alszik 8órát egyhuzamban!nekem is vannak nehezebb napjaim,mert van,h nem akar magában játszani és egész nap nyügös,hisztis,nem tudok semmi házimunkát megcsinálni,megfözni,stb...amin akkor ideges vagyok,de aztán úgy vagyok vele,h kakilok rá,majd megcsinálom máskor!a párommal mi is sokat veszekedtünk,hisz úgy éreztem,h egyedül vagyok,nem segít pedig sokat segített ahol tudott!én inkább arra voltam féltékeny,h ő neki minden maradt a régiben,nem kellett feláldoznia annyit mint nekem!sokszor hiányzik az baba elötti életem,h azt és akkor csináljam amikor akarom,de akkor ránézek a legdrágább Kincsemre és hálás vagyok az Istennek,h Anya lehettem:van egy gyönyörü(nekünk ő a legszebb),egészséges,huncut kiscsajszim!az Anyaságba bele kell rázódni,taktikákat kitalállni,senki se úgy született,h mindent tudott!lehet,h egy kicsit hiperaktív a babád ami nem gond(kiv. neked)hisz lehet,h neki ez lesz majd az elönye!
kérd meg a párod,h játszon egy kicsit a picivel,menjenek el sétálni,játszótérre,h te tuddj egy kicsit aludni!ne stresszelj,mert azzal csak magadat stuffolod,inkább élvezd a kismanód mosolyát,lépései zaját,hisz vannak akiknek még ez se adatik meg
7hós csajszi anyuja
De rohadtul lepontoztak.Ja, csak azért mert nem mondtam el mindennek a kérdezőt és sajnálom?Rendben csodaanyák.
Elég jól ismerem a szülőket.15 éve naponta gyűjtöm a tapasztalatokat.A külvilág felé sokan azt mutatják, ők a szuperanyuk.Érdekes!Mégis egyre több gyerekkel van probléma csak azért, mert a szülők olyanok amilyenek.Ja, és a családi miatt szülnek egyre több gyereket.Foglalkozni meg velük?Minek?
Én nem vagyok így. 3 kicsi gyerekem van, semmi baj velük, nekem öröm rájuk nézni is és csodálni, ahogy nyílik a világuk és az értelmük.
Sajnálom, hogy neked nem adatott meg "jó" baba, tudod, hogyan értem. Nekem 3 "jó" gyerek jutott, én áldom érte a sorsot, vagy bárkit, aki illetékes az ügyben. De megértelek téged is, nekem ha 1 ilyen gyerekem lenne... hát... nem tudom... Magamban azt szoktam mondani, ahol ilyen gyereket látok, hogy már felakasztottam volna magam :-). Csak viccből, persze.
És tudom, hogy ez nem a nevelés miatt van, egyszerűen vannak ilyen, meg olyan babák. Neked sajnos ilyen jutott.
Tényleg sajnálom. Persze lehet, hogy a 2. áldott jó gyerek lenne... Ki tudja...
Köszönöm a válaszokat!
Azért jó tudni, hogy sokan vannak, akik megértik az érzéseimet.
Most jöttünk a játszótérről. Majdnem másfél órát voltunk csak mi ketten, mert nagyon nagy szél fúj. Már hazafelé elaludt az autóban, még most is alszik. A csúszdát tényleg szereti! Ha minden napom ilyen lehetne, nem is biztos, hogy ilyen gondolataim lennének.
Megyek, én is lepihenek, mert azt hiszem, én jobban elfáradtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!