Mindenki modnja hogy legalább az esti fürdetés legyen fix időpontban. De hogyan tudnám azt fixálni?
Figyelt kérdés
Hol igy alszik, hol úgy. Ki hogy csinálta? (nem félórás különsgéek vannak általában hanem akár több órás)2015. szept. 29. 14:42
11/12 anonim válasza:
Most őszintén, mért kéne felkelteni egy 3 hónapost????
Neki még tökmindegy hogy 7-kor vagy 8-kor fürdik!!! Később meg úgyis kialakul a napirendje ha nagyobb lesz.
12/12 anonim válasza:
hát amíg mi nem keltettük fel, kaotikus volt a nap..mindig minden elcsúszott, és ez rá ment alvására, ugyanis elég nehéz volt nála eltalálni az alvási kapukat, ha egy percel is előbb vagy később raktam le, nem tudtam egyszerűen elaltatni sehogyan, nyűgös lett, átesett a holtponton és az egész napunk rá ment. Aztán utána olvastam ennek a napi rend kérdésnek, hogy mennyire fontos, hogy elkezdjük kialakítani már 2-3 hónaposan - persze nyilván végleges napirendet ekkor még lehetetlen létrehozni. Ezért mint írtam, egyik este felkeltettük mikor bealudt a fürdésre. Meg még 2-3 este. Nem volt nyűgös tőle, és 2-3 nap alatt áttért az új napirendre, és utána mindenkinek könnyebb lett. De erre természetesen csak akkro van szükség ha amúgy nem jó alvó, nem jó evő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!