Mindenképpen kell babakád, ha csak zuhanyzónk van? Nem elég, ha beviszem magammal?
El fogunk majd költözni, de csak a gyerek 1 éves kora körül/után, és akkor már szeretnénk, ha lenne kád.
Érdemes venni babakádat? Nincs túl sok helyünk, és a tárolása miatt gondolkozunk azon, hogy kell-e, és ha igen, milyen. Néztünk összecsukhatót is, akinek olyan van, annak bevált? Csak az 2-3x annyiba kerül, és ilyen rövid időre nem tudom, hogy megéri-e.
Ha szerintetek kell a kád, akkor tudnátok ajánlani?
Èn sem tudom elképzelni, hogy a spriccelö zuhanyzóba egy olyan csöpp babát akinek még a fejét egy picit sem tartja beviszel, és ott a spriccelö vizzel lemosod. De ha a hasa van feléd, hogy mosod a hasát meg?
A kád nagyon fontos. Nekünk állványos volt, abba egy ici pici víz, és késsz.
Ha kell, veszünk, ez nem kérdés, de első baba, és felmerült, hogy kell-e az elején. Olvastam, hogy van, aki gond nélkül bevitte magával, és hogy a kórházban is folyó víz alatt fürdetik a csecsemőket. Ketten lennénk amúgy rá, mikor egyikünk fürdik, másikunk beadja, és segít lemosni úgy, hogy közben a másik biztonságosan tudja tartani. Így sem jó szerintetek?
Ha kell, a kád, akkor kell a kád, megvesszük:)
Mindenképpen kell kád, ez egy olyan dolog ami tényleg szükséges! Nekünk egy egyszerű babakád van állvány nélkül. A konyha asztalra tettük, ott fürdettük. Mikor már tudott ülni és kipancsolta a vizet, fürdetés után csak végig szaladtam a felmosóval és kész.
Nekünk ilyen volt:
Szerintem használtan még olcsóbban meg tudjátok venni, helyet meg valahogy találtok neki.
Oké, balesetet semmiképp nem akarunk:) Ikea van itt a közelben, szerintetek ez a kád jó?:
Persze, akármilyen jó. A lényeg, hogy két kézzel tudd fogni és te magad ne csússz el semmiképp. Ő egyáltalán nem tartja majd magát, olyan lesz, mint egy több kilós, lágy kelt tészta, mindenhová leborul a kezeid között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!