Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenképpen kell babakád, ha...

Mindenképpen kell babakád, ha csak zuhanyzónk van? Nem elég, ha beviszem magammal?

Figyelt kérdés

El fogunk majd költözni, de csak a gyerek 1 éves kora körül/után, és akkor már szeretnénk, ha lenne kád.

Érdemes venni babakádat? Nincs túl sok helyünk, és a tárolása miatt gondolkozunk azon, hogy kell-e, és ha igen, milyen. Néztünk összecsukhatót is, akinek olyan van, annak bevált? Csak az 2-3x annyiba kerül, és ilyen rövid időre nem tudom, hogy megéri-e.

Ha szerintetek kell a kád, akkor tudnátok ajánlani?

2015. szept. 23. 10:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Egy újszülött csecsemőt hogy akarsz zuhanyzóban magaddal vinni fürdeni? Hogy fogod a nyeklő-nyakló testét és hogy fürdeted meg? Nem kell állványos, sem hiperszuper újfajta elég egy régi fajta használtan, és a pelenkázóra rakjátok a fürdetés erejéig.
2015. szept. 23. 10:23
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Egy ujszulottet meg nem fogsz tudni bevinni magaddal a zuhanyzoba.mindenkepp kelleni fog a kad.
2015. szept. 23. 10:25
 3/31 anonim ***** válasza:
89%

Èn sem tudom elképzelni, hogy a spriccelö zuhanyzóba egy olyan csöpp babát akinek még a fejét egy picit sem tartja beviszel, és ott a spriccelö vizzel lemosod. De ha a hasa van feléd, hogy mosod a hasát meg?

A kád nagyon fontos. Nekünk állványos volt, abba egy ici pici víz, és késsz.

2015. szept. 23. 10:27
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Utána néztem, egy új mezei babakád 2000ft. Az lófütty, szerintem mindenképp vegyetek.
2015. szept. 23. 10:27
 5/31 A kérdező kommentje:

Ha kell, veszünk, ez nem kérdés, de első baba, és felmerült, hogy kell-e az elején. Olvastam, hogy van, aki gond nélkül bevitte magával, és hogy a kórházban is folyó víz alatt fürdetik a csecsemőket. Ketten lennénk amúgy rá, mikor egyikünk fürdik, másikunk beadja, és segít lemosni úgy, hogy közben a másik biztonságosan tudja tartani. Így sem jó szerintetek?

Ha kell, a kád, akkor kell a kád, megvesszük:)

2015. szept. 23. 10:30
 6/31 anonim ***** válasza:
89%

Mindenképpen kell kád, ez egy olyan dolog ami tényleg szükséges! Nekünk egy egyszerű babakád van állvány nélkül. A konyha asztalra tettük, ott fürdettük. Mikor már tudott ülni és kipancsolta a vizet, fürdetés után csak végig szaladtam a felmosóval és kész.

Nekünk ilyen volt:

[link]

Szerintem használtan még olcsóbban meg tudjátok venni, helyet meg valahogy találtok neki.

2015. szept. 23. 10:31
 7/31 anonim ***** válasza:
90%
Én is a gyerekszobába cipeltem be a vizet fazékban, ott egy székre tettem a kábat, abban fürdettem a pelenkázó mellett. Ez volt az elsőnél. A 2.-nál a fürdőszobában tettem a székre a gyerekkádat, és a mosógépen törölgettem, öltöztettem. A gyerekkádat éveken át használni fogjátok, de ha helytakarékos megoldást akarsz, vegyél felfújható kismedencét. Persze nem fogod minden este felfújni és leereszteni úgysem, a helyet foglalni fogja, de a zuhanyzó aljába is beteheted fürdetéskor, meg utána a csempére felcuppantható akasztóra felakaszthatod. Valahogyan. Vagy máshova akasztod, a cuppantós biztosan nem bírja el.
2015. szept. 23. 10:32
 8/31 anonim ***** válasza:
93%
Ez most csak így leírva tűnik könnyen kivitelezhetőnek, pláne első babásokként még a babakád felett is remegve fogjátok fogni az elején azt se tudva mit hogy kell :) szerintem balesetveszélyes a zuhanyzós sztori.
2015. szept. 23. 10:32
 9/31 A kérdező kommentje:

Oké, balesetet semmiképp nem akarunk:) Ikea van itt a közelben, szerintetek ez a kád jó?:

[link]

2015. szept. 23. 10:35
 10/31 anonim ***** válasza:
91%

Persze, akármilyen jó. A lényeg, hogy két kézzel tudd fogni és te magad ne csússz el semmiképp. Ő egyáltalán nem tartja majd magát, olyan lesz, mint egy több kilós, lágy kelt tészta, mindenhová leborul a kezeid között :)

https://www.youtube.com/watch?v=l0x4Kpy0Z88

2015. szept. 23. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!