Mindenképpen kell babakád, ha csak zuhanyzónk van? Nem elég, ha beviszem magammal?
El fogunk majd költözni, de csak a gyerek 1 éves kora körül/után, és akkor már szeretnénk, ha lenne kád.
Érdemes venni babakádat? Nincs túl sok helyünk, és a tárolása miatt gondolkozunk azon, hogy kell-e, és ha igen, milyen. Néztünk összecsukhatót is, akinek olyan van, annak bevált? Csak az 2-3x annyiba kerül, és ilyen rövid időre nem tudom, hogy megéri-e.
Ha szerintetek kell a kád, akkor tudnátok ajánlani?
Ez egy kisebb méretű kád, de szerintem egy éves koráig jó lesz.
Mindenképp vegyetek, mert nem lehet újszülöttet tus alatt fürdetni. Pláne az elején, be kell olajozni a gyereket, én még a kád felett is féltem, hogy elejtem. Másrészt olyan nincs, hogy mindig otthon vagytok ketten a fürdetésnél. Óhatatlanul jöhet valami program. Nálunk például a fürdőben van a kád helye, beletettem a baba szennyeskosarát, és így kevesebb helyet foglal.
Soha nem olajozd be a picit fürdés előtt, nagynénémnek majdnem kicsúszott a kezéből a síkos-vizes gyerek!
Egy újszülöttnek a legelső érzékelései közé tartozik, hogy biztonságban van-e. Ha feleslegesen túlkomplikáljátok a fürdést, bizonytalanul fogod, rossz élmény lesz neki az egész, és hosszú időn át tartó ordítást idézhetsz elő egy apró babakád kérdéssel. Nézz meg videókat fürdetésekről, és látni fogod, hogy hogyan kell megfogni a picit. A fürdés az ő számára is egy élmény lesz, az ellazulást, felfrissülést adhatja, ha odafigyelsz rá. Mindketten kedveteket fogjátok lelni benne.
igen, mindenképp kell...használtan potom pénz...
ilyen van nekünk egy az egybe és teljesen bevált. most a szekrény tetején pihen, nincs útban egyáltalán, várja a következő harcost...
zuhany alatt szerintem esélytelen megfürdetni trauma nélkül egy újszülöttet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!