Mindenképpen kell babakád, ha csak zuhanyzónk van? Nem
elég, ha beviszem magammal?
Figyelt kérdés
El fogunk majd költözni, de csak a gyerek 1 éves kora körül/után, és akkor már szeretnénk, ha lenne kád.
Érdemes venni babakádat? Nincs túl sok helyünk, és a tárolása miatt gondolkozunk azon, hogy kell-e, és ha igen, milyen. Néztünk összecsukhatót is, akinek olyan van, annak bevált? Csak az 2-3x annyiba kerül, és ilyen rövid időre nem tudom, hogy megéri-e.
Ha szerintetek kell a kád, akkor tudnátok ajánlani?
Írtad, hogy a kórházban is folyó víz alatt fürdetik. Igen! Koraszülött osztályon dolgozom évek óta. Nagyon gyorsnak és praktikusnak tartom a folyóvíz alatti fürdetést, de a kisfiamat soha nem fürdettem így. Eszembe sem jutott. Hidd el, egész más élmény a fürdetés így :)
Másrészt pedig a kórházban a folyó víz nem a zuhanyt jelenti, hanem egy mosogató szerű dolgot.
Szerintem amit te akarsz, az balesetveszélyes, felesleges. Mindenképpen kell a kád :)
Találtam egy ilyet használtan tök jó áron, remélem, nem licitálnak rá sokan, ez szerintem méretben is megfelelne, meg össze is lehet csukni.
2015. szept. 23. 13:38
23/31 anonim válasza:
Rengeteg haszontalan dolgot próbálnak rásózni az emberre a babákhoz kapcsolódóan, de a kád az nem tartozik ezek közé, kell és kész.
Amikor pici akkor azért mert nem fogod tudni a zuhany alatt úgy megtartani ahogy kellene, a baba nem fogja magát biztonságban érezni, és nem mellesleg nem érheti víz a köldökcsonkot.
Amikor nagyobbacska lesz, akkor pedig valószínű szeret majd pancsolni, ezt szintén nehéz kád nélkül kivitelezni.
2015. szept. 23. 13:45
24/31 Vilcsianyuja válasza:
Még a kórházi fürdetéshez: a mi kórházunkban, de gondolom, máshol is, ahol úgy zajlik a fürdetés, hogy tényleg egy ipari mosogató csapja alá teszik a gyereket, azt kizárólag a csecsemős végezheti, anyuka csak nézheti. És a babák úgy általában végigordítják, de melyik baba szeret a mellkasánál fogva lógni a folyó víz alá. Szóval mindennapos használatra szerintem is kell nektek babakád, és ahogy egyik válaszoló írta, a méreten ne spórolj, hiszen amíg el nem költöztök, ezt fogjátok használni nagy valószínűséggel. Az utoljára belinkelt káddal nekem az volna a problémám, hogy ez még mindig egy alacsony kis valami. Ezt még valamire fel kell pakolni, hogy kényelmesen tudj fürdetni, ne görnyedve. Ha állványos kádat választasz, az állványt is össze lehet csukni, én a kiságy alatt tartottam. A kádat magát pedig beállíthatod a zuhanyzóba.
2015. szept. 23. 13:59
25/31 anonim válasza:
szerintem teljesen jó a linkelt is, mi nem vettünk állványt, csak simán a kádba beletettük a kiskádat. Ha nincs helyetek és nem akartok plusz dolgokat, egyszerűen tudjátok így is fürdetni.
a korhazban egy nagy csapban furdetik oket, ha nagy a csap eleg az is egy ideig
2015. szept. 24. 20:07
28/31 anonim válasza:
ja bocs csak most olvastam hogy mar irtak :D de amugy en lattam olyat is aki fa dezsaban vagy vodorben furdette :D
2015. szept. 24. 20:09
29/31 anonim válasza:
Szia, nekünk is zuhanyzónk van es a lakás is eleg kicsi, az ikrek belakták :D ezert mi megvettük a stokke összecsukható babakadat (akkor nem volt használtan a neten brendonba vettük 13ezeret) en nagyon szeretem mert praktikus, nem foglal sok helyet, a furdeto szivacs is belefér es ha elutazunk csak bedobjuk es tok szupi :) es ezt 4 eves korig lehet hasznalni :) tudom hogy nagyon drága de nem bántam meg (az ikrek miatt es hogy nincs a családban kisgyerek így kénytelenek voltunk mindent megvenni es ilyenem mar nem szarakodtunk olyat vettünk mindenből ami nekünk megfelel) remelem tudtam segíteni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!