Mennyire változott meg az életetek a szülés után? Tele lett a ház élettel? Sokan meg azt mondják nem egy leányálom?
Sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy amíg pici addig nem egy leányálom. Nagyon nehéz volt az első 2 hónap. Úgy 4 hónapos volt amikor azt éreztem, hogy most már könnyebb.
Azóta 1 éves elmúlt, már tök jó, most már tele van a ház élettel. :)
az én kisfiam majdnem 8 hetes, de már most sokkal könnyebb, mint volt 2-3 hete. Az első 2-3 hét maga volt a fáradtság pokla: a pici éjjel kelt, nehezen aludt vissza, nem akart hízni, tejem nem volt, hozzátápláltam, így minden etetés kb. másfél órát tartott, ráadásul elég hányós fajta. Pár napja egy angyali kisfiú lett: sokat alszik, lehet tőle házat rendben tartani, hízik végre, éjszaka pedig már rutinszerű a felkelés és az etetés, már reggelre sem vagyok annyira fáradt, mint eddig.
Ahogyan már előttem is írták, a SZERVEZÉS volt az igazi kihívás, és számomra a legjobb dolog is egyben, ugyanis eddig hol volt főtt kaja, hol nem, én is estig dolgoztam, a párom is, mivel sokat dolgoztam, a ház mindig rumlis volt és sosem volt tiszta. Mostmár van kétfogásos kaja minden nap, tisztaság van és a páromat is rendbe, tisztaságba tudom hazavárni. Ez nagyon sokat jelent. Ráadásul a pici miatt sokkal hamarabb van villanyoltás is, mert félhomályban úszik este az egész ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!