Milyen legyen az első szülinap, nálatok milyen volt?
köszi,de mégegyszer írom:
"Tudom, hogy volt már ezer ilyen kérdés, de az érdekelne, hogy hogyan láttátok vendégül a látogatókat, mennyien voltak, főztetek is, vagy csak aprósüti, torta volt. Mikor vágtátok fel a gyertyát, stb. Szóval inkább a vendéglátás része érdekelne."
Ja hát nekem még csak 8 hós:D azért linkeltem hátha ezek segítenek valamit
ne haragudj:)
mar elozo nap kapott egy kis ajandekot, amikor megvettem.
pentek volt, delelott ringatora mentunk, ahogy szoktunk, delutan megcsinaltam neki a tortat (egy reteg babapiskota, egy reteg reszelt alma, egy reteg babapiskota, meg egy reteg alma, az egeszet beboritottam csokis babapudinggal, es banankarikakkal diszitettem :)) annak orult, igazabol mindenki tanyerjarol evett, csak a sajatjarol nem, de a nagyszulok es mi is orommel etettuk
csinaltunk fenykepeket, es leoltottuk a villanyt, es volt egy csillagszoro is, ami nagyon tetszett neki.
ja, meg tele volt a lakas lufikkal, mert vettem egy szazas csomaggal, es egy olyan 20at fel is fujtam.
duplot kapott ajandekba, mindenkinek szet is osztotta
ez egy ilyen folyamat volt, nem tudom mikor mi volt, egy kellemes delutan volt :D
a vendegek is (nagyszulok) csak a babaval foglalkoztak, korulotte forgott minden
Nekünk most lesz a 2.gyerkőcnek.Az első gyerekből kiindulva:azon a hétvégén mi 4en elmegyünk valahová,eggyütt leszünk,ünneplünk,és azt követő hétvégén jön a család.Pogi,sajtosrúd stb lesz nasinak,ebédre meg második,nem főzök levest.Desszertnek meg keresztszülők tortát hoznak.Saját tortája addigra bizti elfogy:-)
Nem vagyok hajlandó ugy tölteni azt az emlékezetes napot mint a lányomnál annó,hogy sütök főzök takaritok,a gyereket "lököm"le magamról mert sietek,kiszolgálok kávét főzök stb...Az a nap a miénk lesz,atán jöhet a vendégsereg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!