Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az első szülinap hogyan...

Az első szülinap hogyan zajlott le?

Figyelt kérdés
Érdekel kiket hívtatok meg, milyen ajándékokat kapott, a babátok, mi volt a menü.
2011. szept. 4. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Mi meghívtunk a sógornőméket,és a két mamát! Több embert nem akartunk, így is panelban lakunk és alig fértünk el. Ők a legközelebbi családtagjaink akikkel tartjuk a kapcsolatot.(8 n voltunk összesen). Szendvicseket készítettem, és persze volt egy nagy torta a kisfiamnak. Voltak üdítők, pezsgő, sör. Ajándékba kapott játékokat, ruhákat.
2011. szept. 4. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
nálunk a mamák,papa,keresztszülők,testvérek,dédik voltak meghívva.hidegtálat csináltunk anyuval,volt torta,amit szétmászhatott.róla szólt a nap,lufikat is raktunk fel.jól érezte mindenki magát,kisfiam meg úgy elfáradt,hogy szinte elájult.
2011. szept. 4. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Lufi nálunk is volt, az elengedhetetlen :-)jobban érdekelte mint bármi más
2011. szept. 4. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
vasarnapra esett a szulinapunk(egyszerre van akislanyome es az enyem) neki meg pont jott a foga, zsimbes volt es csak az olemben volt el, folyton szopni akart, igy mi inkabb az agyban voltunk. a keresztszuleivel, 2 hugom es a szuleimmel onnepeltunk, egyszeru torta volt, kajat nem sikerult kesziteni a fenti okokbol, halistennek keveset maradtak, lattak hogy nincs unneplos hangulata a kicsinek, sajnaltuk is. felfujhato kicsi vizmedencet kapott, valami eneklo figurat, biciklit amit egyenlore nekem kell loknom es vezetnem, ruhacskat, hintalovat kapott. en egy aranygyurut a ferjemtol:D ez csak ugy megjegyzem, mert nagyon orultem.
2011. szept. 4. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagy- és dédszülők voltak jelen. Az ünneplő közönség hidegtálat és narancsos túrótortát evett.

Babának pedig joghurtban gombóccá összefőzött gyümölcsrizst adtam baracköntettel, a tetején egy gyertya volt (amit megcsodált) - az egész úgy nézett ki, mint egy pici torta, de lelkiismeret-furdalásom nélkül megehette.

Lábbal hajtós motort (bár használni még nem tudja, de mindig elkéri a "nagyokét" a játszótéren), fa építőkockákat és könyvet kapott. Plusz színes szalagokkal díszítettem a lakást direkt az ünnepelt számára, amit élvezettel össze is gyűjtött :)

2011. szept. 4. 12:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszik amit eddig leírtatok,gratula a picikhez!

Várok még válaszokat.

2011. szept. 4. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk szűk családi körben zajlott. Itt volt anyukám is szerencsére. Reggel elrohantam a fiam bemutató tanítására, majd elrohantam a lányommal a kirándulására. Onnan nyomás haza, vissza a suliba szülői értekezletre. Innen ellógtam, mert telefonált a férjem, h. ő nemsokára érkezik Prágából és szülinapozhatunk. A tortát előző nap megsütöttem, mert az már tényleg nem fért bele a napba. A legkisebb szerintem nem értette az egészet, de végre együtt volt a család. Az ajándéknak örült, bár a testvérei alig engedték hozzá, a torta finom volt. Adott nekünk is ;)
2011. szept. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!