Mi a véleményetek arról a nagymamáról, aki az állítólagos imádott unokája első születésnapjára sem képes eljönni, mert a barátnőivel szervezett találkát? A szülinap 5-én lesz (aznap született)
Pontosan tudja, hogy mikor született a gyerkőc, és az egész pereputty itt lesz, csak ő nem. Aztán meg azt próbálja a férjemnek bedumálni, hogy ő mennyit gondolkodott, hogy tartsuk máskor. 20! ember és a kisgyerek alkalmazkodjon őnagyságához. :(
Totál kivert az ideg, már megint bemutatta az önzőségét.
Igen, pontosan második! Az ELSŐ születésnap.
Nagyon nehéz volt, hogy az egész család együtt legyen, az egyik nagybácsi külföldi utat halasztott későbbre miatta!!!
Anyós meg csak találkázik a városban és tartsuk máskor, mert ő nem ér rá akkor??? Ezen akadtam ki teljesen.
Hm. Még hogy Ti tegyétek át a szülinapját?? Még jó hogy nem von kérdőre hogy miért pont 5-én szültél... ne is foglalkozz vele, önző, de majd idővel hallgathatja hogy "ja te mama ott sem voltál az elsőn? Miért?" Ezen ne idegeskedj mert nem éri meg! Ehiszem hogy rosszul esik. Igaz a lányom még csak 8 hónapos lesz, és a mama (anyós) leginkább sz@rik a fejére, de ebbe most nem megyek bele mert nagyon hosszú lenne, de igazából odáig jutottam hogy nem is érdekelne ha nem jönne...
Na mindegy. Mond meg hogy Te nem fogod átszervezni, ha fontos az unokája, szervezze át ő a programját.
elhiszem hogy bosszant,de legyints rá,ha ő is így áll a dolgokhoz,állj hozzá te is így.kicsit tegyél parazsat a fejére.mutasd meg majd neki a képeket amik ott készültek és színesítsd amannyira csak tudod.ki milyen jol érezte magát,mennyire fontos volt hogy mindenki aki szereti őt ott volt,hogyan játszott a babád,hogyan álmélkodott a tortán,és a kis tűzijátékon,és bizony ez az alkalom már sosem jön vissza még jó hogy lefotóztátok.
Hidd el minden betűjét magára veszi,ha meg nem az sem baj,az élet mindenkinek azt ad vissza amit ő adott,neked ezzel semmi gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!