Hogy ünnepeltétek, ünneplitek babátok első szülinapját? Valami jó ötletek? Hogy viseli a baba a sok embert? Milyen ajándékokat vesztek, vettetek? Valami különleges, nem szokványos szülinap? Minden történet érdelek. Köszi.
Nálunk biztos nem lesz nagy felhajtás. Csak hárman leszünk, csinálok neki egy tortát, ami csak az övé és úgy maszatolja szét, ahogy akarja. :-))
Aztán majd külön a nagyszülőkkel is megünnepeljük.
Szia!
Mi 1 hó múlva tartjuk,kerti parti lesz(remélem az idő megengedi), bográcsolás, hússütés, saláták, és egy nagy torta, tetejére tűzijáték, ezt általában már értékelik az ekkora gyerkőcök is.
Az ajándékról fogalmam sincs, mert abban a korban van a gyerkőc, hoyg semmivel sem játszik, ha mégis, akkor az sem játék, hanem valami más használati tárgy.
A'sszem a mai gazdasági helyzetben épp elég ajándék lesz , mire a kaját, italokat megvesszük, úgyhogy talán valami apróaságot kap csak, amire szüksége van úgyis megkapja szülinap nélkül is.
Nálunk is kb.15 emberke lesz, csak a család
Szia!
Nálunk múlt héten volt egy éves a lányka. Aznap elmentünk hármasban étterembe, szombaton pedig a családdal ünnepeltünk: nagymamák, nagypapák, nagynénik, nagybácsik, dédik, összesen 12-en voltunk.
Kerti partit csináltunk roston sült husikkal, salátákkal a szüleimnél. A sütiket a sógornőm és az anyósom csinálta.
Mi úgy szoktattuk a kezdetektől, hogy bírja a "tömeget", elég sok helyre szoktunk menni, hozzánk is sűrűn jönnek vendégek, így ezzel nem volt probléma.
Tortáját én sütöttem, egy számgyertya volt rajta, mi nem szeretjük a tűzijátékot.
Én végigbőgtem a boldog szülinapot dalt, ő meg nagyon élvezte, hogy mindenki körülötte zsongott (egyébként is szereti).
Ajándékok: ezen röhögtünk a férjemmel másnap, hogy mindenkitől kapott ajándékot, csak az általunk már hónapokkal azelőtt megvett ágyneműhuzatot felejtettük el odaadni neki.
Ruhákat, egy babát, kiskocsit építőkockákkal kapott, amit haza is hozott, a többi olyan ajándék volt, ami pl. anyuéknál a kertben lesz (homokozó, hinta) felállítva, illetve a másik mamáéknál egy kis medence.
Ezeket úgyis megvettük volna, vagy úgyis kaptunk volna a mamáéktól, szóval nagy problémát nem csináltunk az ajándékokból. Őt úgyis jobban érdekelte a csomagolás, a szalagok.
Ja, és ittunk gyerekpezsgőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!