9 hónapos babának adhatok málnás ízű Danoninot?
Szerintem neveljetek tehenet egy oxigénsátorban és fejjétek a tejét és abból csináljatok joghurtot az biztos nem károsít!!!
A minőségellenőrző ismerőstől kérdezd meg miért engedik forgalomba a daoninót ha olyan nagyon káros! Nem az lenne a dolguk hogy az ilyet visszavonják?
Persze egyezek hogy pici babának nem kell sok E-t tartalmazó étel adni de azért túlzásba se kell vinni mert ezzel az erővel tényleg felvágottat sem kell majd neki andni meg nagyon sok más terméket sem. Nem fejlődik ki az emésztőrendszerben az ellenálló bélflóra és akkor majd csodálkozunk egyszercsak mitől lesz allergiás a gyerek.......
Bocs kérdező hogy nem válaszoltam a kérdésedre de gondolom a málna allergizáló hatása miatt tetted fel a kérdést. Szerintem is keverj natúr joghurtból gyümölcsjöghurtot viszont én személy szerint epret málnát egy éves koráig nem tennék bele.
Bocs hogy a válaszom egy kicsit bunkóra sikeredett de megőrít már ez a nagyon bio nagyon védjük duma. Nem tudom mi mit ettünk mikor picik voltunk. Akkor nem volt minden olyan káros vagy nem voltunk ennyire "tudatosak"?
Meg az hogy a gyereknek nem lehet mézet adni az mindent visz .....ezt még nem is hallottam.
Szia.Én adtam neki, igaz nem 9 hósan, hanem kicsit később és nagyon szereti.Semmi baja nem lesz töle.Magát a gyümölcsöt csak 1 év után, de ami izesítve van vele, azt lehet.
A sok egészségmániás meg kiváncsi lennék, hogy meddig fogja tudni a gyereknek megtiltani az ilyeneket.Szinte már mindenben van adalék, még a kenyérben is!, úgyhogy ne egyenek semmit.Vagy költözzenek tanyára és legyenek önellátóak.
a guargumi, csak, hogy tudjuk, miről beszélünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!