Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babának adhatok...

9 hónapos babának adhatok málnás ízű Danoninot?

Figyelt kérdés
Persze tudom 1 éves kor után lehet adni az apró magvas gyümölcsöket,csak pont belegondoltam,hogy a Nurofen szirup is amit már kapott eper ízű,a kálcium szirup pedig málna ízű... Vagy hülyeséget beszélek? :)
2010. márc. 11. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem neveljetek tehenet egy oxigénsátorban és fejjétek a tejét és abból csináljatok joghurtot az biztos nem károsít!!!

A minőségellenőrző ismerőstől kérdezd meg miért engedik forgalomba a daoninót ha olyan nagyon káros! Nem az lenne a dolguk hogy az ilyet visszavonják?

Persze egyezek hogy pici babának nem kell sok E-t tartalmazó étel adni de azért túlzásba se kell vinni mert ezzel az erővel tényleg felvágottat sem kell majd neki andni meg nagyon sok más terméket sem. Nem fejlődik ki az emésztőrendszerben az ellenálló bélflóra és akkor majd csodálkozunk egyszercsak mitől lesz allergiás a gyerek.......

Bocs kérdező hogy nem válaszoltam a kérdésedre de gondolom a málna allergizáló hatása miatt tetted fel a kérdést. Szerintem is keverj natúr joghurtból gyümölcsjöghurtot viszont én személy szerint epret málnát egy éves koráig nem tennék bele.

2010. márc. 14. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
mai világban minden mű ,de a mennyiség a fontos,mindenböl egy kicsit ,változatosan.És figyeljünk a vitamin bevitelre.
2010. márc. 14. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Bocs hogy a válaszom egy kicsit bunkóra sikeredett de megőrít már ez a nagyon bio nagyon védjük duma. Nem tudom mi mit ettünk mikor picik voltunk. Akkor nem volt minden olyan káros vagy nem voltunk ennyire "tudatosak"?

Meg az hogy a gyereknek nem lehet mézet adni az mindent visz .....ezt még nem is hallottam.

2010. márc. 14. 14:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Csak erről most eszembe jutott,hogy hallottam egyszer,hogy a bio zöldség és gyümölcs is káros lehet,mert van valami(nem emlékszem pontosan a nevére hogy mi is az)ami megtámadja a növényt és ugye normál esetben permetezésnél elpusztul,de a bionál nincs permetezés,tehát azt megeszik és eléggé meg tudja betegíteni az embert.
2010. márc. 14. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Szia.Én adtam neki, igaz nem 9 hósan, hanem kicsit később és nagyon szereti.Semmi baja nem lesz töle.Magát a gyümölcsöt csak 1 év után, de ami izesítve van vele, azt lehet.

A sok egészségmániás meg kiváncsi lennék, hogy meddig fogja tudni a gyereknek megtiltani az ilyeneket.Szinte már mindenben van adalék, még a kenyérben is!, úgyhogy ne egyenek semmit.Vagy költözzenek tanyára és legyenek önellátóak.

2010. márc. 14. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:

a guargumi, csak, hogy tudjuk, miről beszélünk:

[link]

2010. márc. 14. 16:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen,én is kíváncsi lennék, hogy aki ennyire odafigyel, hogy ne adjon semmi egészségtelent a babának, ( ami szinte lehetetlen a mai világban) akkor később is odafigyel arra, hogy ne chips-sel meg csokival tömje magát a gyerek? Mert sajnos ez a jellemző. Tavaly nyáron fociedzésen voltunk, ahol a 6-7 évesek ezerrel nyomták a chipset. Ez volt az uzsonna. :-( Az edző még külön meg is kérdezte, hogy mindenki megette a chipsét?
2010. márc. 14. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:
mindig jobb a sima joghurt, mint ezek a színezett, agyoncukrozott sz@rok.
2010. márc. 16. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!