Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babának adhatok...

9 hónapos babának adhatok málnás ízű Danoninot?

Figyelt kérdés
Persze tudom 1 éves kor után lehet adni az apró magvas gyümölcsöket,csak pont belegondoltam,hogy a Nurofen szirup is amit már kapott eper ízű,a kálcium szirup pedig málna ízű... Vagy hülyeséget beszélek? :)
2010. márc. 11. 22:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

nem csak a málnával van a baj, hanem magával a danoninoval, szerintem

inkább vegyél sima joghurtot éskverj hozzá gyümölcsöt, esetleg málnás bébiételt

2010. márc. 11. 22:30
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem tudom, hogy adhatsz-e, de azt igen, hogy a piros színű joghurtokat bíbortetűvel festik. Gondolom most nem lettél okosabb ezzel az infóval :D de én belegondoltam, mikor ezt megtudtam, és azóta nem eszek piros színű joghurtot.

Bocsyka, ha nem tudtam a kérdésedre válaszolni. :S

2010. márc. 11. 22:35
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

utolsónak

Bocsi de ez butaság, mert akkor nem eszel párizsit, virslit, disznósajtot stb...

2010. márc. 13. 23:19
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
a danoninoban guargumi van,szóval nekem eszembe sincs adni egyik gyerekemnek sem
2010. márc. 14. 07:54
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Szia!Nekem a babám 10hónapos,de az az igazsság hogy én attam neki és nagyon izlik neki.Bár ö inkább a barackos dolgokat szereti.Amugy semi baja nem lesz töle szerinttem adhatsz neki.Csak tejet ne.
2010. márc. 14. 08:30
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem a málnával van baj, hanem a Danoninoval. Sajnos tény (élelmiszerellenőrzésben dolgozik egy közeli ismerős) hogy a Danon termékek a legrosszabbak, tele vannak guar-gumival és egyéb komolyan egészségkárosító anyaggal. Én se enném meg, nemhogy a babának adjam!

Adj neki más joghurtot, akár málnásat is, valószínűleg semmi baja nem lesz a gyümitől. Vagy vegyél jó minőségű natúr joghurtot, ahogy előttem is írták és tedd bele te a gyümit, édesítheted kis mézzel, hogy édesebb legyen. Igaz, az új felfogás szerint mézet ilyenkor még nem szabad adni, de ez hülyeség, az egyik legegészségesebb dolog, amit kaphat a baba.

2010. márc. 14. 08:49
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

A kisfiam 11 hónapos, de nem adtam még neki és nem is fogok.

Inkább néha (akcióban) veszek neki babajoghurtot vagy sima natúrt és azt ízesítem neki.

2010. márc. 14. 10:15
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Az én kislányom 11 hónaposan kapott málnás Danone joghurtot, de kicsapta. Kekszes görög joghurtosat szokott kapni, ezt imádja.
2010. márc. 14. 11:36
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, melyik a jó minőségű joghurt márka?
2010. márc. 14. 14:12
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amugy arra tényleg én is kiváncsi lennék,ha a Danone nem számít jó márkának,akkor melyik igen!?

2010. márc. 14. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!