9 hónapos babának adhatok málnás ízű Danoninot?
nem csak a málnával van a baj, hanem magával a danoninoval, szerintem
inkább vegyél sima joghurtot éskverj hozzá gyümölcsöt, esetleg málnás bébiételt
Azt nem tudom, hogy adhatsz-e, de azt igen, hogy a piros színű joghurtokat bíbortetűvel festik. Gondolom most nem lettél okosabb ezzel az infóval :D de én belegondoltam, mikor ezt megtudtam, és azóta nem eszek piros színű joghurtot.
Bocsyka, ha nem tudtam a kérdésedre válaszolni. :S
utolsónak
Bocsi de ez butaság, mert akkor nem eszel párizsit, virslit, disznósajtot stb...
Nem a málnával van baj, hanem a Danoninoval. Sajnos tény (élelmiszerellenőrzésben dolgozik egy közeli ismerős) hogy a Danon termékek a legrosszabbak, tele vannak guar-gumival és egyéb komolyan egészségkárosító anyaggal. Én se enném meg, nemhogy a babának adjam!
Adj neki más joghurtot, akár málnásat is, valószínűleg semmi baja nem lesz a gyümitől. Vagy vegyél jó minőségű natúr joghurtot, ahogy előttem is írták és tedd bele te a gyümit, édesítheted kis mézzel, hogy édesebb legyen. Igaz, az új felfogás szerint mézet ilyenkor még nem szabad adni, de ez hülyeség, az egyik legegészségesebb dolog, amit kaphat a baba.
A kisfiam 11 hónapos, de nem adtam még neki és nem is fogok.
Inkább néha (akcióban) veszek neki babajoghurtot vagy sima natúrt és azt ízesítem neki.
Köszi a válaszokat!
Amugy arra tényleg én is kiváncsi lennék,ha a Danone nem számít jó márkának,akkor melyik igen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!