El vagyok keseredve! Nem értem ezt az egész hozzátáplálást (sajnos szégyen ide, szégyen oda). Nem igazán van segítségem, és érzem hogy rosszul csinálom, szerintem össze vissza adok mindent. Jó tanács? Türelmes anyukákra lenne szükségem
Jeeehh képzeljétek van egy kis siker élményem.
Bejött úgy néz ki (kopp-kopp) a tápszeres dolog.Úgyhogy egy darabig teszek neki bele tápszert.De mikor ne tegyek már bele?Úgy gondoltam hogy még pár napig adom csak a krumplit majd evés előtt egy két kanálnyi répát vagy almát és megint krumpli és pár nap után csak alma vagy répa aztán kombinálom.Most már értem hogy kell átállni szépen fokozatosan más kajcsikra.
FFFúúúúúú csajok nagyon köszi!!!!!!!!!
Remélem elindultunk a siker útján :-)))))
Bele is keverheted a répát vagy almát, legalább egy kicsit édesebb lesz, azt pedig nagyon szeretik ám! :) Aztán pár nap alatt kilopod belőle a tápot, és marad csak a zöldségpüré! :) Egymagában a krumpli amúgy sem lehet valami óriási ízélmény, már csak ezért is jobb, ha valamivel kombinálod. Ha alma-krumpli, répa-krumpli, alma-répa-krumpli megvolt, jöhet a sütőtök-krumpli vagy sütőtök-alma-krumpli, innen aztán majdhogynem végtelen a variáció.
És nagyon örülök, hogy sikerült! :)
B.
Tehát azt mondod akkor hogy attól hogy tápszert teszek bele még tehetek répát vagy almát is?Az nem gond hogy a tápi is benne van?Mert akkor kipróbálom legközelebb úgy is.
Ja és szerinted egy nap többször is lehet kóstoltatni vagy jobb csak egy nap egyszer "gyötörni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!