Anyukák, Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok/férjetek nyáron elmenne 3 napra a haverjaival víz mellé "nyaralni"?
Engem egy kicsit bosszant,mert én egyedül még csak a boltba sem jutok el,nemhogy a barátnőimmel valahova elmenjek..főleg 3 napra.
Persze neki is kell a kikapcsolódás...de....
Akkor lesz 10 hónapos a babánk...
Főleg,nekem még nem is szólt,csak egy haverja elárulta,a párom már igent mondott,az időpont és a hely is foglalva van már...de nekem ezt még nem kellene tudnom...
szerintem kössetek alkut! te egy szót sem szólsz emiatt a nyaralás miatt, sőt, segítesz neki bepakolni, és máskor is mehet, ha akar. cserébe ő kifizeti a bébiszittert ahányszor Te akarsz menni valahova! én férjem is fizette mikor anyósom beteg volt és nem tudott jönni segíteni (nem volt súlyos szerencsére, viszont fertőzött).
így a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad :) jobb kedved lesz Neked is, hidd el, amúgy is borzasztó lehet Neked ez a bezártság, sokáig úgysem tartható.
Mondjuk, nálunk a párom sehova nem megy nélkülünk. Már pecázni is úgy menne, mondom neki, hogy menjen a haverjaival, még hideg van hogy mi is menjünk vele, menjen egyedül, de nem nagyon akar róla hallani.A nyaralást is 3-asban tervezzük, pedig a kicsink még 9-10-11 hós lesz, de kizárt dolog hogy e miatt ne menjünk, vagy Ő egyedül menjen! Mi ilyen összetartóak vagyunk, mindenhova visszük magunkkal a kicsit is, még soha senkire nem bíztuk rá!
De azon biztos felháborodnék én is a helyedben, hogy mástól kell megtudnom és meg sem kérdezett.
Egyik probléma: a hátad mögött.
Másik probléma: a családos ember a családja nélkül érzi jól magát.
Hármasban is elmehetnétek...
Harmadik probléma: ő nem tud bánni a babával, ezért te nem mehetsz sehová. Ez mondjuk a te hibád... de mindegy.
Szóval ezeket te is pontosan látod és IGEN, ezek valódi problémák egy kapcsolatban.
kiakadnék.
miért nem együtt mentek?!
a családjával nem tervez semmit, cak a haverjaival?!
13:17-essel ertek egyet.
Ha o kikapcsolodhat akkor te is.Ha a nyaralasra van penze akkor arra is legyen h a parja is kikapcsolodhasson.
Ezt kell vele megbeszelned.
Igen,te vagy az anyja de o meg az apja es o is "vallalta" ezt a gyereket amikor osszehoztatok.Igy jo lenne ha jobban kivenne a reszet a gyereknevelesbol.
Amugy az nekem se tetszene ha nem beszelne meg velem elore.En ugyan elengednem de azert elvarnam h utana harmasba is legyen kiruccanas.
8 honapos kisfiu anyukaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!