Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ahhoz ha a párotok azzal állna elő hogy megy kirándulni a haverjaival 3 napra?
Szerintem megcsal, bocsi...:S
Most komolyan, mi bajod ezzel? Engem soha nem zavart, ha volt barátom pl. elment nyaralni a haverjaival, én is eljártam az enyéimmel (volt, hogy közösen kirándultunk, stb.). Egy kapcsolat szerintem nem abból áll, hogy nem hagyunk a másiknak életteret. Szerintem nyugodtan engedd el, ne izgulj emiatt. Ha szeret, nem csal meg. Ennyi.
korától függ szerintem.. :)
de ha én bízok benne, állok elébe. menjenek csak :)
Szerintem az a fiús kirándulás csajozásból fog állni.
akadályozd meg hogy elmenjen.
mennyi paranoiás nő van itt:DD
miért lenne biztosh ogy megcsal? mi is mentünk ilyen kirándulásra, egy hétre is mentünk nyaralni, szigorúan mindenki a párja nélkül:D és nem volt se gruppen se semmi.
megérteném. mondjuk az zavarna hogy kiahgynak egy ilyen partiból:D
Persze lecsekkolnám h megy-e vmi luvnya velük :) (szemed a pályán), de egyébként, ahogy én is szeretek csajos összejöveteleket tartani, ugyanúgy nekik is jár a kikapcsolódás nő nélkül. És őszintén szólva egy kirándulás, túrázás... hát így nem kell vigyázni a párjára h nem-e akadt fenn vmi ágon, feszegethetik a saját határaikat, h mennyit bírnak. Meg hát 3 nap... az egyáltalán nem sok.
Azt mondanám: Vigyázz magadra. PÁ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!