Tgyás igényléshez a munkáltatóm 10- es kóddal ellátott igazolást kér. Mire gondolhatnak?
Van terheskönyvem, meg kaptam igazolást a kórházban, hogy x-szer részt vettem a terhesgondozáson. De ezt az igazolást le kellett adnunk az egyszeri támogatás megigényléséhez.
Köszönöm a válaszokat!
20:55 vagyok ismét
Én a következő havi esedékes kifizetéskor kaptam már+ a fennmaradó táppénzes napokat is elszámolták. TB kifizetőhelyen dolgoztam.
Sziasztok!
Férjem elment a kórházba, elmondta, hogy nem találjuk, vagy nem is kaptunk 10-es kóddal ellátott jelentést, és hogy ha lehetne, és lennének oly kegyesek akkor stb...
Erre odaszólt a kolléganőjének a "kedves" nővér, hogy ki kéne állítani még egy ilyen nyomtatványt, mert "elhányták"... férjem nem szólt semmit, nehogy akadékoskodjanak, és ne kapjuk meg.
Nagy kegyesen kaptunk egy "újat", ami tényleg új volt számunkra, mert hogy ilyet tényleg nem kaptunk:). Az a lényeg, hogy elfelejtették odaadni, amit mi itthon, vagy Isten tudja hol elhánytunk:D. Vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!