Ha a munkáltatóm nem TB kifizetőhely, akkor a családi adókedvezmény nyomtatványt GYED alatt kinek kell eljuttatnom?
Gondolom az OEP-hez.
De magán a nyilatkozaton ki írja és pecsételi le a kifizető résznél? (3. pont). Az OEP, vagy a munkahelyem? Mert ugye az OEP utalja az ellátást, viszont a munkahelyem nem szűnt meg, csak a GYED miatt nem tőlük kapom a pénzt.
Nekem most küldte a munkahelyem a GYED igénylő nyomtatványt, és azon rajta van, hogy kérem-e a kedvezményt.(Eddig Tgyás-on voltam) Nekik is kell visszaküldenem.
Ezek alapján én úgy gondolom, hogy a munkáltatódat kell beírni a 3-ik pontba, de szerintem a legjobb, ha felhívod az OEP-et.
Megint én. Ne haragudj, hülyeséget írtam. Ami az igénylőmben van, az a "régi fajta" családi kedvezményre szól, nem arra, amire te gondolsz.
Utánanéztem, még jó, hogy nem küldtem még el. :)
De azt fenntartom, hogy ebben az OEP vagy a munkáltató az illetékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!