Tgyás igényléshez a munkáltatóm 10- es kóddal ellátott igazolást kér. Mire gondolhatnak?
Van terheskönyvem, meg kaptam igazolást a kórházban, hogy x-szer részt vettem a terhesgondozáson. De ezt az igazolást le kellett adnunk az egyszeri támogatás megigényléséhez.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Sztem, arra gondolt, mint az orvos által kiállított rózsaszínű táppénzes papír. Mert ugye amikor beteg vagy 8-as kód kerül rá, T-Gyás esetén pedig 10-es.
Én sem kaptam, felhívtam a kórházat és mondták, hogy kellett volna kérnem, mert hivatalosan az az én zárójelentésem, mi is csak a kicsiét hoztuk haza. Beszélj a kórházzal, szerintem kiállították neked is csak nem adták oda, elmentek érte és kész. AZ enyém nem lila:D
ҝ
Sima fehér:) Az van ráírva a tetejére, hogy Igazolás Kórházi (klinikai) fekvőbeteg gyógyintézetben a betegség megállapítása, vagy gyógykezelése, illetőleg szülés céljából történő ellátásról.
Keresd elő a zárójelentést, ami a te nevedre szól, nem a kicsiére, és keresd rajta a keresőképtelenség kódját!
A terhesgondozásos igazolást meg nem vették el, mert kell az anyaságihoz.
ҝ
Ja, lehet az kell, amit leadtatok a dokinak, meg a védőnőnek. Hívd a védőnőt, nézze meg, az kell-e!
ҝ
ismét 20:55
Külön álló lap a zárójelentéstől. De miért vitte el a védőnő a Te záródat? A babáéból van kettő, amiből a védőnő elkér egyet. A Te záródhoz a védőnőnek semmi köze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!