Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki a...

Van itt olyan anyuka aki a babája születése után is vékony maradt? Miért piszkálnak folyton?

Figyelt kérdés

8 hónapos a kislányom, és nagyon vékony vagyok, 42 kg és 156 cm. A terhességet 41 kg-val kezdtem, összesen 9 kg-t híztam, 50 kg-val mentem be szülni. 3 kg-val született a lányom, mikor hazajöttünk a kórházból már csak 44 kg voltam. Bíztam benne hogy a terhesség alatt felszedek pár kg-t de nem.. Most újra csak 42 kg vagyok. Annyira idegesít hogy mindenki azzal piszkál, hogy milyen vékony vagyok, eszek - e rendesen, a lányom lassan nagyobb lesz mint én. 30 éves vagyok de amiatt hogy ilyen vékony vagyok mindig 18-nak néznek és megkérdezik hogy ilyen fiatalon szültem? Egy régi barátnőmmel összefutottam a minap, neki is van egy 1 éves kislánya, ő 30 kg-t hízott a terhessége alatt, 89 kg-val ment szülni, most 1 évvel a lánya születése után 93 kg, nagyon nagy darab. Meg is jegyezte hogy biztos valami bajom van hogy szülés után is ilyen vékony vagyok. Pedig nincs, mindenféle vizsgálaton voltam már telesen egészséges vagyok, az orvos szerint ilyen alkat vagyok. Úgy szeretnék hízni pedig. :(

Van itt olyan anyuka aki hasonló helyzetben van? Nagyon zavarnak ezek a piszkálódások..sokszor nem tudom hogy reagáljak :(

2015. júl. 8. 10:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

Aki piszkál annak nyugodtan kérdezz vissza, hogy ő meg miért nem fogy már le/műtteti meg a mellét/hord magassarkút h magasabbnak tűnjön/ stb....

Biztos nekik is van valami gondjuk amit nem tudnak orvosolni pedig könnyűnek tűnik a megoldás.

2015. júl. 8. 11:07
 12/25 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem te etetsz mindenkit aki vékony.. Már mind meghiztak volna.. Te olyan hiper-szuper vagy.. Komolyan jobb vagy mint egy orvos.
2015. júl. 8. 11:10
 13/25 A kérdező kommentje:
A mâsik hogy jó hogy így ismeretlenül és látatlanban is tudod hogy mennyit eszek..
2015. júl. 8. 11:12
 14/25 A kérdező kommentje:

Kaptam dietetikustol összeállított étrendet, be is tartom mégsem jön fel 1 kg sem.

Te nem hallottál róla hogy genetikailag nem tud valaki hízni?

Azért mert az anyukádnak olyan baja van nem azt jelenti hogy minden vékony embernek!!

2015. júl. 8. 11:15
 15/25 anonim ***** válasza:
22%

Orvos vagyok és nem létezik olyan, hogy valaki genetikailag nem tud hízni (ahogy olyan sem, hogy valaki nem tud fogyni).

Olyan van csak, hogy valaki bizonyos betegségek miatt sokkal nagyobb erőfeszítés mellett tud csak hízni.

Vagy nem vizsgáltak ki megfelelően (hormonpanel, pajzsmirigy, gyomortükrözés, végbéltükrözés...stb.), vagy nem elég személyre szabottan állította össze a dietetikusod az étrendet,

vagy nem tartod be kellőképpen.

De vitatkozz csak, én mentem. Olyanon nem lehet segíteni, aki nem hagyja.

2015. júl. 8. 11:22
 16/25 A kérdező kommentje:

Mostmár orvos is vagy :D

Imádom az ilyen mindentudó embereket!

2015. júl. 8. 11:25
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Mindig csodálkozva olvastam a cikkeket sztárokról, hogy a szülés után 6 héttel már a kifuton voltak...

Majd egy nagyon jó barátnömet a szülés után 4 héttel meglátogattam, és lapos has, semmi felsleg, szuperül nézett ki.

Soah nemfogyozott, és sportolni sem sportol. Ö ilyen.

2015. júl. 8. 11:32
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Istenem.. Ne foglalkozz ezzel az okoskodóval.

Ha valóban orvos lenne tudná hogy igenis van olyan hogy valaki genetikailag nem tud hízni.

Képzeld te mindentudó.. Az unokanővérem 152 cm 37 kg, 40 éves 4 gyereke van. Mindenféle vizsgálaton volt már, nem egy orvos mondta neki hogy genetikailag ilyen. Az anyukája már 60 éves és ugyanilyen picike mint a lánya. Valószínűleg rá ütött azt mondták az orvosok. Vagy szerinted öt sem vizsgálták ki jól? Kár hogy nem a te kezeid közé került, már biztos lenne vagy 80 kg :)

Először azt írod te is ilyen helyzetben voltàl hogy nem tudtál hízni, utána meg már kiderül hogy orvos vagy.

Inkább vagy vicces mint orvos.

2015. júl. 8. 11:34
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
És azt is tudhatnád hogy hízni sokkal de sokkal nehezebb mint fogyni.
2015. júl. 8. 11:37
 20/25 anonim ***** válasza:
23%

"Először azt írod te is ilyen helyzetben voltàl hogy nem tudtál hízni, utána meg már kiderül hogy orvos vagy. "

Miért is zárná ki egymást a kettő? :)

Akkor sikerült normalizálni a súlyom, amikor egyetemre jártam.

2015. júl. 8. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!