A ti gyereketek milyen testalkatú? Ezt azért kérdezem mert mi vékony testalkatúak vagyunk és akkor valószínű a gyerekünk is vékonyka lesz?
Ezen én is sokat gondolkodok. Hogy mi az örökletes, mi az életmód, táplálkozás függvénye.
Én nagyon vékony vagyok, a rokonságom sem hízós fajta. Kicsi, alacsony.
A férjem magas, nagydarab. Szülei, testvérei nagydarabok.
Én 4 kg-os gyerekeket szültem, csecsemőként jó húsban voltak, aztán ahogy nyúltak, vékonyodtak, mind a 3 magas vékony gyerek. De a nagyfiam rengeteget eszik, sportol és vékony, a középső szintén sportos de keveset eszik, válogatós, és ő is ugyanolyan vékony. A legnagyobb fiam most 13 éves, már magasabb mint én, de jól néz ki, olyan formásan vékony, izmos, míg a középső soványka. A férjem azt mondja, ő olyan volt gyereknek, mint a nagyfiam, és most felnőttként ő is nagydarab mint az anyja meg az apja, nem kövér, de küszködik a pocakosodással.
Én olyan voltam gyereknek, mint a kislányom, ő 4 éves és már most látszanak rajta a nőies formák, csípő kerek, de formás, vékony.
A középső fiam meg lehet hogy olyan lesz mint a sógorom, a férjem bátyja, nagyon magas és nagyon vékony, ő az egyetlen a családjukban, akire nem ragadnak a kilók.
Szóval a testalkatot biztos, hogy örököljük innen-onnan.
Ha ti vékonyak vagytok, akkor nincs mit aggódni, ha a táplálkozási szokások is helyesek, meg a mozgásos életmódra is neveljük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!