A vékony testalkatúak másképp csinálnak valamit?
Van egy osztálytársam, aki szintén nagyon sokat eszik, mégis szörnyen vékony...
velem ez persze nem történik meg:(...(azért nem vagyok dagadt disznó..)
ez vagy amiatt van, hogy ilyen testalkatot örökölt, vagy a gyors anyagcsere miatt.
A barátnődnek több ételre lehet szüksége, ha gyors az anyagcseréje.
lehet hogy ezt mi soknak látjuk, de neki ez a normális bevitel.
Ha én például ezt csinálnám akkor nem származna belőle túl szép eredmény...
Még valami olyasmit is hallottam, hogy a felnőtteknek lelessul az anyagcseréjük, ezért nekik jobban kell vigyázni az alkatukra:)
remélem segíthettem.
169 cm magas vagyok és 48-49 kg. én is sokat eszek, édességgel tömöm magam állandóan de képtelen vagyok elhízni. mindig is vékony voltam, szerintem a gének miatt.
a barátnődet pedig ne irigyeld, fogadd el magad és ettől a kisugárzásod is ragyogó lesz. ez alapból mindenkit megszépít. :)
én is nagyon vékony voltam 26 éves koromig.162cm és 47-49kg.
Szülés után 1 hónappal megint 48 kg voltam,és nagyon utáltam,hogy ne bírok magamon tartani egy nyamvadt plusz kg-t.Aztán 26 voltam mikor kiszedték a mandulámat,és egy éven belül híztam 25 kg-ot.Eleinte örültem neki,de később már nem.Nekem gond van a pajzsmirigyemmel is,de nem szedek rá semmit.A doki szerint megbolygatta a hormonháztartást a műtét.Azóta szültem még 2x,most is 75 kg vagyok.Pedig most nem eszek annyit mint régen.
Iszonyat ronda úszógumim van,és a lábaim vékonyak.Nagyon formátlannak érzem magam.Mert szerintem az nem csúnya,ha valaki arányosan molett.Az tud ízléses csinos lenni.
Tudok fogyni koplalással,és mozgással,de nem megy le a hasam akkor sem:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!