29 fok van az 1 évesem szobájában. Altathatom pelenka+vékony hálózsákban? A zsák alá semmit nem adnék.
Egyszerű, vékony, póló anyagú hálózsák szerintem oké.
Én ilyenkor napozót szoktam a gyerekeimre adni, mert abból csak a keze és a lába szára van kint, a combikáit takarja, de mégis szellős, nem tapad.
pelenka+vékony (pamut) ujjatlan hálózsák
VAGY
pelenka+rövidujjú body
a kettő közt nem tudok dönteni, fázós gyerekem van, 26 fokban bodyban aludt egyik éjjel, és reggel jéghidegek voltak a lábai.
első válaszoló, vegyél vissza ebből a stílusból. köszi.
Te ismered a gyereked, ha fázós, akkor inkább a pelus+hálózsák kombinációt add rá.
Az én 8 hónaposom 26 fokban most egy rövid ujjú bodyban alszik, éjszakára egy textil pelussal betakarom, mert nyitva van náluk az ablak. Ő nem fázós baba.
Köszönöm a válaszaitokat, pelus és ujjatlan hálózsák került rá végül, nézegetem majd éjszaka, ha nagyon izzad, akkor átöltöztetem, szerencsére lehet húzni-vonni álmában, nem ébred fel rá.
Sajnos nem tudom semmivel betakarni, mert minden takarót, textilpelust a két lába közé gyűr 5 percen belül, és úgy alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!