SOS! Annyira belefeledkeztem a turmixolásba, hogy az új répát nyersen turmixoltam a 4 és fél hónapos babámnak, almával! Lehet vmi baja tőle?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 09:36
11/15 anonim válasza:
Valószínűleg annyi fog történni hogy úgy jön ki ahogy bement, rosszabb esetben lesz egy hascsikarás.
De igazán nem értem ezt a dolgot. Akkor jöttél rá hogy nyers volt a répa mikor megette? vagy hogy? Míg ide írtál, egy sima google keresés kiadta volna hogy ne add neki.
12/15 A kérdező kommentje:
Utá na írtam,mikor odaadtam neki,mert akkor esett le...:(
Nyugodtan oltsatok le,sajnálom!
2015. júl. 1. 09:59
13/15 anonim válasza:
én meg nem is értem ezt a rettenet korai hozzátáplálásokat... Nagy baja nem lesz, de máskor jobban figyelj!
14/15 anonim válasza:
Na ne csinaljatok mar szegeny kerdezovel, igy is ki van, nem kell neki ratenni meg egy lapattal. Mi is kovettunk el hibakat.
jo jo, tenyleg nem kellene neki meg nyers repat ennie, de max ha nem alul akkor folul fog kijonni neki, de attol meg nem lesz semmi baja. Te meg nyugodj meg, lesznek meg cifrabb dolgok is :)
15/15 anonim válasza:
Kérdező! Semmi baja nem lesz! Azért 4.5 hónaposan már annyira nem rettenetesen korai a hozzátáplálás. Tápszeres babáknál el is kell kezdeni már ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!